Fakt- nie zauważyłem. --Cytat (Łowca_Androidów): Łysy, ale tu jest i5 tyle, że dwurdzeniowy, a to porażka, lepiej już ieć słabszy, ale czterordzeniowy. Dysk hybrydowy to nienajlepsze rozwiązanie.
Nie wiem jak teraz jest z tymi Amd, ale miałem swego czasu dwie stacjonarki: starszego z Amd Athlon 2.2, oczywiście jednordzeniowy, drugiego z Athlonem 2.4 dwórdzeniowym i nie narzekałem. Już więcej nerwów mi popsuły Celerony, a miałem z tym gównem pierwszą stacjonarkę i laptopa Siemensa Fuitsu Amilo. --Cytat (Łowca_Androidów): Nigdy nie kupiłbym komputera z prockiem AMD
Czemu patrzysz na takie słabiaki? --Cytat (pates): ten z amd a 9 jest dobry? Jeszcze widziałem acera aspire 1 z pentiumem, della i lenovo też z tym pentiumem, 1,1 2,7ghz
Stacjonarka z AMD jak najbardziej, ale lapki, zwłaszcza te starsze tz AMD to tak zwane piekarniki, te dopiero się grzeją. AMD mają swoją siłę, ale w stacjonarkach i wśród graczy bo można je mocno kręcić.
Tylko weź pod uwagę, to że na takim parchu nawet Office będzie ci się mulić. Jeśli nie od razu, to po jakimś czasie napewno. --Cytat (pates): bo nie chcę wydać fortuny na kompa do szkoły. Jak chciałbym kupić dobrego do użytku hgłównego, to bym szedłminimalnie w i5 Łowca czemu nie lubisz amd