Nowa w szoferce.
Back to Archiwum#1 tomecki
Z przyjemnością informuję, że mam pomocnika, a właściwie pomocnicę w postaci użytkowniczki Zuzler, która to stała się właśnie moderatorem czy moderatorką niniejszego forum.
#2 Zuzler
Dzień dobry państwu. Uciążliwa nie będę, to na pewno. :)
#3 gadaczka
O, a w tym przypadku twoja sygnaurka nie była oczywista. Nie wszyscy o tym wiedzieli :P witaj Zuzler.
#4 Zuzler
Nikt o tym nie wiedział. Sama nie wiedziałam mówiąc szczerze, aż nie przeczytałam na grupie ogólnej dziś wieczorem, że Tomecki jest tu sam.
#5 misiek
Byłem przekonany, że już dawno tu cię widziałem, no ale spoko.
#6 Zuzler
Nie jako siłę porządkową. :P
#7 Julitka
@Zuzler A dasz sobie radę ze wszytkimi Twoimi funkcjami?
Chyba sporo tego masz teraz...
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#8 Zuzler
Ee, Kultura i sztuka nie sprawiają większych problemów, zresztą tam mam pomoc. Grupa kulinarna po prawdzie jest bardzo nieruchawa, więc tam w ogóle nie ma prawie co robić. Zresztą tutaj teraz jestem z Tomeckim, a jeśli on stwierdzi, że dziękuje za ten interes, też postaram się kogoś znaleźć, choćby na zastępstwa.
#9 Julitka
@Zuzler To nie był wyrzut, tylko troska. :)
Osobiście bardzo się cieszę, bo ostatnio tej pomocy tu potrzeba.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#10 Zuzler
A nawet tego tak nie odebrałam.