Witajcie, słyszeliście o nowym ex trojkowym projekcie? Mówię o radiu 357. Ucieszyłabym się gdyby ktoś podesłał link do streamingu. Chodzi mi o słuchanie tej rozgłośni za pomocą WIndowsa, nie mam na myśli aplikacji. Pozdrawiam Magda
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Bezpośrednio wwindowsie tego nie odpalisz. Musisz mieć jakąś zewnętrzną palikację. Ja polecam winampa. Hmmm, znalazłem taki link, ale jakość tego streama jest tragiczna i w przeciwfazie toto leci http://173.236.19.90:8312/stream
I am bardzo sorry, ale to chyba nie to radio, bo teraz słysze tam jakiś język Indonezyjski czy coś takiego. Szukałem w necie radia357, ale nie udało mi się znaleść link. Jest strona radio357.pl, ale tam teraz jescze nic niema.
Dzięki. Link już działa. Te radio nadaje chyba w formacie AAC. Czy da się to zmienić na format mp3? -- (DJGraco): Inny link radio 357 nie nadaje 24h http://193.222.135.71/378
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
No i tak niebawem, że dodałem parę dni temu. :D Tyle że jakość dodupiasta, taką dają. BTW, od poniedziałku w niektórych godzinach emitują serwisy. Co myślicie? Dla mnie ta oprawa jest ciut... Hm... egzotyczna. :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Czy u was też to radio ramkuje niczym RNŚ za pierwszych godzin? Jeszcze w porze wieczornej jak cię mogę ale w szczycie potrafi to zirytować.
This site uses cookies to enhance your experience.