Radio internetowe

Radio 357 gdzie szukać

Started by magmar 18 posts last post 5 years ago

Witajcie, słyszeliście o nowym ex trojkowym projekcie?
Mówię o radiu 357.
Ucieszyłabym się gdyby ktoś podesłał link do streamingu.
Chodzi mi o słuchanie tej rozgłośni za pomocą WIndowsa, nie mam na myśli aplikacji. Pozdrawiam
Magda
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Bezpośrednio wwindowsie tego nie odpalisz. Musisz mieć jakąś zewnętrzną palikację.
Ja polecam winampa.
Hmmm, znalazłem taki link, ale jakość tego streama jest tragiczna i w przeciwfazie toto leci
http://173.236.19.90:8312/stream

Dzięki. Jakość jest fatalna rzeczywiście.

Jak znajdę coś lepszego to dam znć

#5 1 like

I am bardzo sorry, ale to chyba nie to radio, bo teraz słysze tam jakiś język Indonezyjski czy coś takiego. Szukałem w necie radia357, ale nie udało mi się znaleść link.
Jest strona
radio357.pl,
ale tam teraz jescze nic niema.

Aha.
Bo jazanlazłem, bo było jakieś radio 357 na jakiejś stronie radia.pl i po prostu streama wyciągnąłem. Jak znajdę cuś to dam znać jak już pisałem

Dzięki Graco.

#9 1 like

Jak trzeba wyciągnąćz kodu dajcie znać. :)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Coś jest nie tak z tym linkiem.

Zbyt wcześnie jeszcze na stream, bo na samej stronie nie działa.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Dzięki. Link już działa. Te radio nadaje chyba w formacie AAC. Czy da się to zmienić na format mp3?
-- (DJGraco):
Inny link
radio 357 nie nadaje 24h
http://193.222.135.71/378

--

Chyba nie puki co mają tylko w aac

Dzięki
-- (DJGraco):
Chyba nie puki co mają tylko w aac

--

Jest bodaj w katalogu radio szura
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

No i tak niebawem, że dodałem parę dni temu. :D
Tyle że jakość dodupiasta, taką dają.
BTW, od poniedziałku w niektórych godzinach emitują serwisy. Co myślicie? Dla mnie ta oprawa jest ciut... Hm... egzotyczna. :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#18 Edited

Czy u was też to radio ramkuje niczym RNŚ za pierwszych godzin? Jeszcze w porze wieczornej jak cię mogę ale w szczycie potrafi to zirytować.