Ja gram w hades 2, diablo, slay the spire 1, rhythm doctor i oczywiście dużo więcej diablo.
Previous
15 / 15
Dłubę w STS 2, HS jak nie mam co robić, to się pogrywa, takto gdzieś Pokemony się przewijają i inne rytmiki.
Co do digimonów to też bym to wypróbował. Znalazłem nawet materiał, gdzieś na yt, że ktoś tam twierdzi, że digimony to podruba pokemonów. A wy co o tym myślicie. Moim zdaniem jednym z powodów tak absurdalnych oskarżeń jest brak znajomości chociażby podstaw angielskiego. Skąd nazwa digimony, chyba nie muszę wyjaśniać. Napisałem o tym pod wspomnianym materiałem całkiem obszerny komentarz jak ktoś chce mogę podrzucić link do tego filmu.
Prawdopodobnie masz na myśli materiał z kanału gimby nie znaą, gdzie jest wyjaśnione że digimony to są cyfrowe stworzenia od digital a pokemon pochodzi od pocket czyli kieszonkowe stwory.
Fakt że nintendo łase jest i jak by się chciało przyczepić to i tak by to zrobili.
Jednak digimony bardzo odbiegają od pokemonów, mnie nestety omineły digimony na foxkids, bo u mnie kablówki nigdy nie było, ale z tego co pograłem to to bardziej przypomina zabawe z tamagotchi niż pokemony.
Walka też tam jest jednak tutaj bardziej wydajemy pupilom rozkazy niż walczymy.
Tu digimony muszą załatwiać potrzeby fizyczne, trzeba je karmić, trenować.
Nie jestem pewien ale wydaje mi się, że nie mamy tu doczyniena z poziomami jak w pokemonach, digimony mają swojeodpowiedniki mutacji z pokemonów co się chyba divolution nazywa, chociaż ci ewolucje przechodzą szybciej niż pokemony i mają ich więcej.
No i digimony się z jajek wykluwają, nie łapiemy ich w żadne sieci .
Więc podobieństwa istnieją, jednak do podruby pokemonów to im bardzo ale to bardzo daleko.
Fakt że nintendo łase jest i jak by się chciało przyczepić to i tak by to zrobili.
Jednak digimony bardzo odbiegają od pokemonów, mnie nestety omineły digimony na foxkids, bo u mnie kablówki nigdy nie było, ale z tego co pograłem to to bardziej przypomina zabawe z tamagotchi niż pokemony.
Walka też tam jest jednak tutaj bardziej wydajemy pupilom rozkazy niż walczymy.
Tu digimony muszą załatwiać potrzeby fizyczne, trzeba je karmić, trenować.
Nie jestem pewien ale wydaje mi się, że nie mamy tu doczyniena z poziomami jak w pokemonach, digimony mają swojeodpowiedniki mutacji z pokemonów co się chyba divolution nazywa, chociaż ci ewolucje przechodzą szybciej niż pokemony i mają ich więcej.
No i digimony się z jajek wykluwają, nie łapiemy ich w żadne sieci .
Więc podobieństwa istnieją, jednak do podruby pokemonów to im bardzo ale to bardzo daleko.
Też tak uważam, ale wykluwanie z jajek wprowadzono dopiero w grach gold silver i crystal jeeśli chodzi o Pokemon. Więc też trzeba było na to poczekać. Podobieństwa owszem są, ale nie nazwał bym tego podrubą. Dokładnie tak, chodziło mi o ten materiał @mojsior. Wyjaśniłem tam różnicę po między jednym a drugim. Ja pamiętam jeszcze digimony na fox kids, potem na disney xd.
1 likes
W sumie fajna gierka ćwicząca słuch i refleks. Grało sie te parę lat temu.
Previous
15 / 15