EltenLink

W co grywacie, macie zamiar grywać, grywaliście?

Back to Gry audio (dyskusja ogólna)

#261 krzywy

A i czy obojętnie jakimi samochodami czy jakaś jedna klasa?

2023-12-27 10:27

#262 zywek

Dziś pod wiezór nie, prędzej jutro, ja jeżdżę teraz swoją hondą co z giftów dostałem, żeby sobie wylewelować, wcześniejjeździłem audi r8 v10 performance, też do wylevelowania.

2023-12-27 20:56

#263 krzywy

No to podasz potem level twojej fury co się nią będziesz scigać, to postaram się wybrać coś na twoim poziomie, a jak ni będzie, to coś kupię, bo u mnie większość samochodów jest ponad 40

2023-12-27 21:46

#264 mojsior

Bardzo jestem ciekawy doświadczeń grania na kierownicy, chyba sobie taką sprawie.
Ale napisz jak to działa z tymi ułatwieniami dostępu.
Wiem że jak się gra na kierownicy to asysty nie działają, ale można sterowanie przestawić w tryb symulacji lub mieć wyłączone, ciekawy jestem porównania, co to daje.

2023-12-29 12:49

#265 zywek

jak asysty nie działają? Nie działaja na padach z tego co pamiętm kontrole trakcji, no chyba, że to nadal jest urządzenie bez sprzężenia zwrotnego, czyli po prostu nie masz kontrolowanego poślizgu kół i nie wiem czego tam jeszcze.

2024-01-02 11:57

#266 mojsior

no na kierze nie działają nawet jest o tym napisane w tipach do opcji

2024-01-02 14:28

#267 krzywy

No dokładnie
zywek...
jak asysty nie działają? Nie działaja na padach z tego co pamiętm kontrole trakcji, no chyba, że to nadal jest urządzenie bez sprzężenia zwrotnego, czyli po prostu nie masz kontrolowanego poślizgu kół i nie wiem czego tam jeszcze.

02.01.2024 11:57265/267

Edited 2024-01-02 14:37

#268 matius

Na padach działają.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-01-02 21:57

#269 Monte

Od wczoraj gram w Audiodisc.

Give me a sign.
2024-02-26 18:42

#270 martinus

Fajna giierka dla zabicia czasu. Też kiedyś w to grałem. Chciałbym powrócić do thee road to rage, ale nie wiem, czy serwery jeszcze działają

May the force be with you!
2024-03-23 12:22

#271 Adasadula

działa kilka

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
Edited 2024-03-23 15:12

#272 daszekmdn

Mój działa albo i nie działa. Nawet nie wiem. Ale jak się zbierze ktokolwiek kto by chciał grać to sprawdzę.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2024-04-13 20:12

#273 daszekmdn

Dobra. To w co ja gram? Lista będzie dość krótka bo już ze mnie żaden gamer. W co grałem nie wrzucę bo jak exe w 2022 dostały w łeb to nie mogę wylistować a nie repobierałem nic praktycznie. Lista była by ardzo długa.
Nie chce mi się opisywać co jest co, bo wątki o poszczególnych są na forum
To taka lista tego co mam na dysku.
RS games, Quentin, do tego zawsze wracam chociaż od kilku miesięcy nie odpalam prawie w ogóle.
Adventure ad C czasem odpalę i sobie przypomnę jakieś stare stages.
Audio disc mam na dysku ale nie pamiętam kiedy ostatni raz, chyba w 2022.
Beatstar. Z mniejszym lub większym zapałem wracam raz na kilka MC.
Contact on all sides sprawdziłem ale nie było z kim a i w 2d nie umiem się strzelać.
Crazy party do teraz battle.
Crimson splash krótki epizod w końcu 2023.
Dragon pong, jak jest z kim to czasem się pyknie raz na kilka mc chociaż jestem kiepski.
RTR z sentymentu, bo i tak nigdzie nikogo nie ma na żadnym srv.
Sbyw raz na czas sobie po nocach eksploruję mapki.
STW? Oooj grało się w grudniu :) a teraz raczej się nie gra się bo i tak ma być ten reset niby.
Więc tak aktywnie to chyba tylko beatstar Crazy party i Sbyw raz na 100 lat.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2024-04-13 20:20

#274 johnson

Beatstar spora przerwa. Sprawdzałem czasem, czy ktoś jakiegoś nieoszukanego packa wrzuci. Co jakiś czas z kolegą teraz bardziej na jego temat se rozprawiamy. Znalazłem Drivera 2, który był tylko na psx, ale jacyś ludzie się wzieli, hyba w inżynierkę się zabawili i zrobili pecetówkę. Żeby w to zagrać, będzie potrzebny rom, a tak na serio 2, bo ona była na dwóch płytach. Coraz bardziej przypominała GTA, bo można w niej było wysiadać z auta. Nie była hyba za bardzo pozytywnie oceniana, nie można było strzelać, ale jakoś klimat mi się spodobał.

2024-04-14 15:36

#275 LordKiller Archived

Ja jak byłem mały, to grałem w taką grę wideo Battle field bad company 2.
Uwielbiałem ją, ponieważ prawie cały czas trza było grać bez gadania.
Tak marzę o modzie dla tej gry.
Wziął bym se pada i zagrał i przypomniał jak to było.
Znaczy no nie do końca bo ja mam pada PS4 a grałem w to na x360, ale coś będzie.

2024-05-01 09:10