W co grywacie, macie zamiar grywać, grywaliście?
Back to Gry audio (dyskusja ogólna)#261 krzywy
A i czy obojętnie jakimi samochodami czy jakaś jedna klasa?
#262 zywek
Dziś pod wiezór nie, prędzej jutro, ja jeżdżę teraz swoją hondą co z giftów dostałem, żeby sobie wylewelować, wcześniejjeździłem audi r8 v10 performance, też do wylevelowania.
#263 krzywy
No to podasz potem level twojej fury co się nią będziesz scigać, to postaram się wybrać coś na twoim poziomie, a jak ni będzie, to coś kupię, bo u mnie większość samochodów jest ponad 40
#264 mojsior
Bardzo jestem ciekawy doświadczeń grania na kierownicy, chyba sobie taką sprawie.
Ale napisz jak to działa z tymi ułatwieniami dostępu.
Wiem że jak się gra na kierownicy to asysty nie działają, ale można sterowanie przestawić w tryb symulacji lub mieć wyłączone, ciekawy jestem porównania, co to daje.
#265 zywek
jak asysty nie działają? Nie działaja na padach z tego co pamiętm kontrole trakcji, no chyba, że to nadal jest urządzenie bez sprzężenia zwrotnego, czyli po prostu nie masz kontrolowanego poślizgu kół i nie wiem czego tam jeszcze.
#266 mojsior
no na kierze nie działają nawet jest o tym napisane w tipach do opcji
#267 krzywy
No dokładnie
zywek...
jak asysty nie działają? Nie działaja na padach z tego co pamiętm kontrole trakcji, no chyba, że to nadal jest urządzenie bez sprzężenia zwrotnego, czyli po prostu nie masz kontrolowanego poślizgu kół i nie wiem czego tam jeszcze.
02.01.2024 11:57265/267
#268 matius
Na padach działają.
#269 Monte
Od wczoraj gram w Audiodisc.
#270 martinus
Fajna giierka dla zabicia czasu. Też kiedyś w to grałem. Chciałbym powrócić do thee road to rage, ale nie wiem, czy serwery jeszcze działają
#271 Adasadula
działa kilka
#272 daszekmdn
Mój działa albo i nie działa. Nawet nie wiem. Ale jak się zbierze ktokolwiek kto by chciał grać to sprawdzę.
#273 daszekmdn
Dobra. To w co ja gram? Lista będzie dość krótka bo już ze mnie żaden gamer. W co grałem nie wrzucę bo jak exe w 2022 dostały w łeb to nie mogę wylistować a nie repobierałem nic praktycznie. Lista była by ardzo długa.
Nie chce mi się opisywać co jest co, bo wątki o poszczególnych są na forum
To taka lista tego co mam na dysku.
RS games, Quentin, do tego zawsze wracam chociaż od kilku miesięcy nie odpalam prawie w ogóle.
Adventure ad C czasem odpalę i sobie przypomnę jakieś stare stages.
Audio disc mam na dysku ale nie pamiętam kiedy ostatni raz, chyba w 2022.
Beatstar. Z mniejszym lub większym zapałem wracam raz na kilka MC.
Contact on all sides sprawdziłem ale nie było z kim a i w 2d nie umiem się strzelać.
Crazy party do teraz battle.
Crimson splash krótki epizod w końcu 2023.
Dragon pong, jak jest z kim to czasem się pyknie raz na kilka mc chociaż jestem kiepski.
RTR z sentymentu, bo i tak nigdzie nikogo nie ma na żadnym srv.
Sbyw raz na czas sobie po nocach eksploruję mapki.
STW? Oooj grało się w grudniu :) a teraz raczej się nie gra się bo i tak ma być ten reset niby.
Więc tak aktywnie to chyba tylko beatstar Crazy party i Sbyw raz na 100 lat.
#274 johnson
Beatstar spora przerwa. Sprawdzałem czasem, czy ktoś jakiegoś nieoszukanego packa wrzuci. Co jakiś czas z kolegą teraz bardziej na jego temat se rozprawiamy. Znalazłem Drivera 2, który był tylko na psx, ale jacyś ludzie się wzieli, hyba w inżynierkę się zabawili i zrobili pecetówkę. Żeby w to zagrać, będzie potrzebny rom, a tak na serio 2, bo ona była na dwóch płytach. Coraz bardziej przypominała GTA, bo można w niej było wysiadać z auta. Nie była hyba za bardzo pozytywnie oceniana, nie można było strzelać, ale jakoś klimat mi się spodobał.
#275 LordKiller Archived
Ja jak byłem mały, to grałem w taką grę wideo Battle field bad company 2.
Uwielbiałem ją, ponieważ prawie cały czas trza było grać bez gadania.
Tak marzę o modzie dla tej gry.
Wziął bym se pada i zagrał i przypomniał jak to było.
Znaczy no nie do końca bo ja mam pada PS4 a grałem w to na x360, ale coś będzie.