Problem z aktualizacją windowsa 10
Back to Systemy (Windows)#41 luki373737
Witajcie, najnowsza kompilacja to Windows 10 w wersji 1803. Jeśli nie masz tej aktualizacji w Windows update to można uaktualnić system ręcznie. Wszystko jest opisane krok po kroku w poradniku w linku, który przesyłam poniżej. Są tam również potrzebne narzędzia do przeprowadzenia uaktualnienia lub instalacji od zera. Do samego uaktualnienia polecam narzędzie pierwsze, które tam jest zamieszczone. Oba narzędzia są bardzo proste w obsłudze i na pewno nikt nie będzie miał z nimi jakichkolwiek problemów. O to link.
http://www.blindiphone.pl/windows_10.php
#42 hryniek
czasem trzeba to robic kombinacjami strzalka dol gora i prawo, mialem tak, ale tu.. Trzeba czasami troszke inwencji tworczej. Przykladowo np. mi nie dziala strzalka lewo prawo, ja sobie po prostu ide endem na koniec tej listy, daje strzalke w gore i jest.
#43 grzegorzm
dobra już coś się z aktualizowało, ale samo nic nie robiłem tylko pojawiło się przy zamykaniu.
#44 Celtic1002
Jak Ci się zaktualizowało, to sprawdź, jakiego masz teraz Windowsa.
Anna Frankowska
#45 denis333
Misiaczki. Inna sprawa jest taka, że nie każdy dostanie aktualizację do nowego buildu odrazu. Ja naprzykład kiedyś robiąc eksperyment czekałem na to pół roku. Mówię oczywiście, o aktualizowaniu z poziomu windows update.
#46 grzegorzm
No więc ja myślę,że już w ogóle nie dostanę.
#47 piter9521
Ale nie masz czego żałować, bo ludzie piszą, że april update sprawia kłopoty.
#48 hryniek
Ja dostanę zapewne za 3 emce, gdzie ja mam się spieszyć? Niech wszystkie błędy wyłapują za mnie inni skoro chcą. Już troszku nie ten wiek.
#49 denis333
Dokładnie. też się nie łaszę. Poczekam sobie, aż samo przyjdzie. Inna sprawa, że u mnie jeszcze musi polecieć aktualizacja na mac OS, co by bootcamp się zaktualizował do wersji, wspierającej tę kompilację.
#50 Paulinux
Aplet do aktualizowania nazywaię sprawdź czy są aktualizację więc wpisz w menu start słowo sprawdź i przejdź strzałkami na dół
#51 Celtic1002
Ale tego tam nie ma, sprawdzaliśmy tak.
Anna Frankowska
#52 hryniek
musi być skoro dzialą i aktualizuje. ALbo sobie ktoś narzędziami optymalizującymi zabawę urządził i... Efekt jest jaki jest.