To jest bardzo ciekawe urządzenie. Nigdy o nim nie słyszałam. Czy możesz coś trochę onim opowiedzieć? Ja znam tylko o Mountbattenie. Mamy takie urządzenie w szkole. Czy twój model jest do niego podobny?
Życie z kimś jest łatwiejsze wtedy kiedy ktoś ciebie kocha bezgranicznie.
Różni się od Mountbattena tym, że nie ma komunikacji jakotakiej z urządzeniami zewnętrznymi, ale za to miniwyświetlaczyk, na którym osoba widząca teorytycznie może sobie podglądać, co pisze osoba niewidoma. Nie wiem, jak to działa, ponieważ nie mam tej maszyny.
Ja z tym pustakiem poginałem od piątej podstawowej do drugiej lo, więc wiem jak to boli, jednak do obrony przed typkami z pod ciemnej gwiazdy w szkole była nie zastąpiona. Kiedyś jednemu kolesiowi udało mi się nią łuk brwiowy rozwalić.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
no? a jak taka maszyna spada fajnie z wielkich wysokości? słyszałem to w swojej podstawówce nie jeden raz! Jeszcze dobrze jest to, że perkins stawia na jakość
Hahaaa! Perkins jako broń! :D Czasem korzystam w ten sposób. Widomi w naszej szkole czasem każą Nam na siebie uważać, lub biegają po korytarzach i mogą na Nas wpadać, więc ja trzymam maszyne przed sobą, i jeśli ktoś będzie chciał wpaść to będzie dla niego to bardziej bolesne i się może oduczy ;)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
No teraz w mojej szkole to prawie wszyscy z laptopami chodzą do szkoły bo większość pisze na laptopach. No i trzeba czasem uważać jak ktoś młodszy na nas wpadnie. A gdzie taką maszynę można kupić? Czy można ją podłączyć do komputera, żeby muc pisać na klawiaturze jakiś tekst albo na smartfonie?
Życie z kimś jest łatwiejsze wtedy kiedy ktoś ciebie kocha bezgranicznie.