motoryzacja
Back to Inne#41 mucha
ale spujsz na to z takie j strony że insygnia jest fajna stylistycznie a tak to jakoś nic ciekawego sobą nie prezentuje
#42 mucha
MOIM zdaniem oczywiście
#43 misiek
Mucha- co masz na myśli? Nie pamiętam jaka tam jest gama silników, ale chyba nie są najgorsze, wyposarzenie też raczej całkiem ok, chodź to w dużej mierze zależy od klijęta i kraju na jaki auto jest produkowane. Jeśli mówimy o Polsce to może i faktycznie szału nie było przez lata, ale przez ostatnie 10 lat chyba jednak wiele się zmieniło pod tym względem. Jedynieco to ta nieszczęsna blacharka.
#44 mucha
znaczy miałem na myśli że niejest to samochud moim zdaniem co tak powinien się w cenie trzymać i jestem lekko w szoku że tak jest bo to w końcu opel a za zwyczaj one z ceny leciały jak głupie
#45 mucha
hoć jeszcze jedno te nowe samochody to jest wszystko produkowane masowo i robione do końca i to jest wszystko to samo niedługo nasz rynek zaleją koreańce takie jak szewrolet czy kija albo hiundaj bo to są jeżeli hodzi o hiundaje proste konstrukcyjnie samochody i tanie i za 70000 możesz mieć samochud naprawdę z ful opcją wyposażeniową gdzie poruwnując inne marki niemieckie czy francuskie musiał byś dać za ful opcja autko na poziomie 120000
#46 misiek
Mam nadzieję, że to się jednak nie stanie. Koreańskich czy chińskich samochodów w ogóle nie uważam.
#47 mucha
nie no ja tak samo ale niestety takie są fakty bo coraz więcej tego
#48 misiek
Ja wiem- inne auta jednak bardziej przewarzajom. Jest wielkie grono ludzi, którzy nie lubiom tak jak my aut chińskich i koreańskich.
#49 mucha
i większość w polsce uważa tylko niemiecką motoryzację
#50 mucha
ale jeżeli hodzi o nowe samochody to moim zdaniem to powoli sie robi jedno i to samo i jusz nawet niewiadomo co kupić i z jakim silnikiem niemieckie samochody są drogie bo mają renome i to tylko o to hodzi
#51 misiek
To jest prawda. Auta spadły na jakości. Ja w obecnej chwili bym wybrał Audi lub Bmw, ewentualnie coś japońskiego, ale to już w ostateczności. Jeśli chodzi o tańsze to brał bym coś z grupy Vw prucz Seata.
#52 mucha
ty ale audi to tesz jest grupa vw tylko że troszkę wyższa pułka ja bym brał seata bo to to samo jest praktycznie tak samo dam ci przykład skody niewiem czy wiesz ale skoda superb jest robiona na częściach passata
#53 misiek
Mucha- wszystko wiem, ale Seaty nie wiem dlaczego są bardziej łatwopalne niż inne auta. Słyszałem o kilku sytuacjach, gdzie w samochodzie było jakieś zwarcie i auto stanęło w płomieniach. Dziwnym przypadkiem zawsze był to Seat.
#54 mucha
o tego to ja nie słyszałem ale ciekawe zjawisko
#55 misiek
No- coś tam jest ewidentnie nie tak. Spalone auta to: Alhambra, Ibiza, Cordoba, Leon.
#56 mucha
dziwne muj brat ma tolledo i fajnie hodzi ale czasem były auta z tak zwanym samozapłonem sporo lat temu peełgeot to miał
#57 misiek
Nie powiedziałem, że tak ma każdy wypuszczony model, ale jednak ryzyko jest.
#58 mucha
tak wiem rozumiem cz kolwiek ja nie słyszałem o seatach i takim zjawisku
#59 misiek
A co myślisz o Fiacie?
#60 mucha
samochody niedoceniane zabardzo niemogę sie wypowiedzieć ale wiem jedno w silniku jtd są to naprawdę spoko samochody i nie są drogie nie wiem jak tam blachy w sumie