EltenLink

Najciekawsze Eltenowe wspomnienia

Started by pajper 168 posts last post 4 years ago Page 8 of 9

#141 3 likes

Taak i był zafiksowany na punkcie tyh sukienek, przy czym chyba nie rozróżniał spódnicy od sukienki :D
-- (lwica):
@Agata.D jeśłi chodzi o Lolka, to tego chyba nie wie nikt, w każdym razie wyzywał wszystkich od debili, i wysyłał do sklepu po sukienkę, bo kobiety są takie głupie, że tylko do tego się nadają. :D

--
🇺🇦 🇵🇱

#142 1 like

@Agata.D, przecież wątek istnieje, siądź sobie kiedyś na 4 literkach i przejrzyj.

To jeszcze nie za moich czasów. Szkoda, bo bym się setnie ubawiła.
-- (lwica):
@Agata.D jeśłi chodzi o Lolka, to tego chyba nie wie nikt, w każdym razie wyzywał wszystkich od debili, i wysyłał do sklepu po sukienke, bo kobiety są takie głupie, że tylko do tego się nadają. :D

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Kochana, nie mam czasu.
-- (Zuzler):
@Agata.D, przecież wątek istnieje, siądź sobie kiedyś na 4 literkach i przejrzyj.

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#145 1 like

ja mam wrażenie, że na konferencjach któregoś razu pantofelkami, balerinkami i wszystkim innym też jakiś postlolek był.

#146 2 likes Edited

Kalosz, Bambosz, Trampek... Oj, pełen przegląd szafy nam któryś spamerek zrobił. :D Z uśmiechem wspominam również wykwity w rodzaju Limonkowe Metro, Cytrynowy Tramwaj itd., a także Koszula ze zwiększającą się przy każdym koncie ilością krawatów. Wyobrażacie sobie taką instalację z kilkoma krawatami? Gdzie to by miało się znajdować? "Koszulazdwunastomakurwakrawatami" chyba była ostatnia w serii.

Ej, pamiętacie jeszcze odwalanie?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#148 6 likes

Czerwone autobusy, zielone ciężarówki, żółte śmieciary i cała gama kolorowych pojazdów, innym znów razem ziemniaki, banany, kartofle, jabłka i inne, a znowu innym razem udawanie użytkowników, np. paiper, juulitka, jamaika czy co tam jeszcze. I siedzenie do północy, czasem dłużej, żeby wywalić to gówno. Człowiek nie wiedział, czy się bardziej śmieje z debili, czy płacze nad sobą i głupotą świata.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Co do pianinka z prima aprillisowej wersji to da się to jakoś z konsoli wywołać, ale nie pamiętam komendy. Może ktoś mnie oświeci :D

#150 2 likes

Nie, nie da się, zostało to sprawdzone przez 10 różnych osób.

Ooo to mam przestarzałe informacje :D
Cóż szkoda.

Nie zrozumiem jak coś takiego jak aux może być dla kogoś miłym wspomnieniem.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Był specyficzny, ale jednak dobrze to wspominam. Tzn. nie to, że nie narobił głupich rzeczy, ale niektóre były fajne.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#154 3 likes

Dla mnie pisanki to negatywne wspomnienie generujące głównie wielki spam. W grupach w których widziałem, że na prawdę ktoś robi coś tylko pod pisanki dawałem ostrzeżenia.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

PIsanki, to ma klimat wbfrew pozorom.Mówię o pisankach 2021 cieszę się, że to wróciło.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Tak, zgadzam się, ale juuż kiedyś o tym wspomunałam byłam wtedy nową użytkowniczką i również dobfrze to wspominam

#158 1 like

Tak czytam ten wątek i dochodzę do wniosku, że mnóstwo intrygujących rzeczy mnie ominęło, gdy jeszcze nawet nie wiedziałam o Eltenie. :D

#159 1 like

No widzisz, argument za pisankami, a wracając do meritum dałam się naprawdę wkręcić w ciumbaki myślalam, że to błąd systemowy.

#160 1 like

Nie, ja absolutnie nie o pisankach mówię przecież, tylko o tym, co można przeczytać w pierwszych wpisach wątku.