Transcription
Wiem, że jest taki wątek odnośnie zaawansowanych odbiorników radiowych, wiem, że jest wątek, który nazywa się Wasze ulubione stacje radiowe, ja to wszystko wiem, ale ten wątek chciałbym dosyć nietypowo poświęcić, ponieważ chciałbym, żebyśmy tutaj w tym wątku pokazywali jakieś stacje, które wyłapujemy z daleka, nie wiem, na przykład jakieś band z Camy możemy tutaj pokazywać, jakieś z innych miast, co łapie, możemy na przykład pokazać jakąś wpadkę radiową Tudzież na przykład, gdy się gdzieś komputer emisyjny zawiesi. Ja mam parę nagrań takich, dosłownie dwa albo trzy z pewnej stacji, więc też moglibyśmy tutaj to wszystko pokazać, zademonstrować. Co jeszcze, no nie wiem, jakieś, tak jak mówiłem, z daleka stacje na przykład, nie wiem, jakieś inne zagraniczne, jeżeli komuś coś łapie, niech tutaj wrzuca, po prostu, żeby ten wątek, żeby w tym wątku było wszystko dosłownie o radiu, co jest tylko możliwe i żeby to nie było powielone w żaden sposób z jakimiś odbiornikami, tylko tutaj po prostu skupmy się. Na tym, na ciekawych band z Camach, czy można nawet jeszcze robić prezentacje z fal długich, to jak ktoś, jeżeli ma taką możliwość i jeżeli ktoś takim odbiornikiem dysponuje, a na przykład wie, że Daszek czymś takim dysponuje, no to jak najbardziej, proszę bardzo, w tym wątku można coś takiego pokazać, jeżeli taka możliwość oczywiście jest. No, to... Chyba jak na razie z mojej strony tyle, zobaczę jak ten wątek się będzie rozwijał, co tutaj będziecie mieli ciekawego do powiedzenia, mam nadzieję, że wątek nie zostanie usunięty, bo to, tak jak mówiłem, mi nie chodzi o ani odbiorniki radiowe, ani o ulubione stacje, mi po prostu tutaj chodzi o skany, różne wpadki, czy jakieś ciekawe odbiory czegoś z daleka, czy zupełnie jeszcze coś innego. W każdym razie... W tym wątku w miarę swoich możliwości wyraziłem się jasno, o co mi dokładnie chodzi, bo ja niestety z wyjaśnieniem, z wyrażaniem się jasno mam troszkę czasami problemy, żeby to wszystko odpowiednio sprecyzować, także, no co, zachęcam do udzielania się w tym wątku i czekam na jakieś wasze ciekawe propozycje, tudzież pokazy. Bardzo ciekawe. Przynajmniej na razie z mojej strony tyle, także, no także do usłyszenia.