ulubiony artysta.
Back to Kultura i sztuka (forum mieszane]#21 kmicic92
#22 Monte
#23 Monte
#24 bratczyk96
#25 bratczyk96
#26 lola
#27 Monte
#28 pates
Pomyślmy. Daft punk robili kiedyś ładne nutki, Pentatonix tak samo, no generalnie można wymieniać i wymieniać, ale obecnie bardzo sobie cenię dj Ajona, który robi też własne utworki
#29 Monte
Ooo, Pentatonix super jest!
#30 Paulinux
Też uwielbiam Pentatonix, chociaż wolę formacje nienadużywające autotune'a i z bardziej kreatywnymi pomysłami. Ale tak, Pentatonix dla początkujących w tym gatunku muzycznym jest super.
#31 pates
Covery to im pięknie wychodziły. Kilka piosenek rzeczonego daftpunka zmiksowali w jedność i to ładnie wyszło.
#32 magmar Archived
Np. can you feel the love to night polecam.
#33 Paulinux
Płyta At home jest dla mnie jedną z ich najfajniejszych produkcji, chociaż może to ze względu na ciepłe wspomnienia jakie z nią mam.
#34 DJGraco
Pates podeślesz link, bo dj ajon jak wpisywałem to mi głupoty wyskakiwały
#35 magmar Archived
Z którego roku pochodzi płyta at home?
#36 Paulinux
A co do moich ulubionych artystów, bo jeszcze się w tym wątku ogólnie nie wypowiadałam, to nie mam ich wielu, bo ja nie slucham konkretnych artystów. Wolę poznawać muzykę od kogoś, kogo kompletnie nie znam. No ale gdybym już miała wymieniać pod groźbą śmierci, to David Arkenstone, Miąższ, Celtic Woman, może faktycznie ten Pentatonix, i może jeszcze Dan Gibson
#37 pates
@Graco na youtubie to ci znajdę, nawet zaraz.
No autotune jest taki troszkę wnerwiający i jakoś, poprostu wg mnie nie pasuje on do muzyki, wogule nie pasuje do niczego prucz dowcipów.
#38 Zuzler
Gdybym ja miała wymieniać tych, których lubię, to będzie tak kratkowanie. Generalnie bardzo lubię to, co już znam, jak wielu wielu ludzi. :)
#39 Paulinux
@Magmar, z 2020 jak zaczynała się pandemia, to jakoś wkrótce po lockdownie ją wydali
#40 magmar Archived
Lubię jasne soprany rozrywkowe ostatnio odkryłam SIssel.