Nieee, głosowych komentarzy nawet nie planuję. A jakie opcje? Zobaczysz, zapowiada się spora blogowa rewolucja, a raczej ewolucja, bo będę ją wprowadzał powoli.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Nie- to akurat bardzo dobrze. Raczej zaśmiałem się z tego jak kolega podjarał się słowem ewolucja. --Cytat (jamajka): No i co, to źle, że będzie ulepszone? :d
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
I wyszła beta 17. A w niej, prócz poprawienia błędu zgłoszonego przez Julitkę, kolejne, acz nie ostatnie elementy blogowej ewolucji. :) Tym razem zmiany są dwie. Po pierwsze, wreszcie można edytować wpisy głosowe i nie wylatują one w powietrze tudziesz zanikają w kosmicznej próżni. Po drugie, mamy ustawienia widoczności wpisu, na razie można ukryć wpis przed niezalogowanymi użytkownikami, co w praktyce dotyczy przede wszystkim przeglądania bloga przez stronę Internetową. Pojawi się jeszcze opcja ukrycia wpisu przed osobami z poza naszej listy kontaktów, ale to w jednej z przyszłych bet. Pozdrawiam, Dawid Pieper
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Dalej nie działa przenoszenie wpisów: cannot convert nil into String Section058:1059:in `+'Section058:1059:in `menu'Section058:1058:in `each'Section058:1058:in `menu'Section058:740:in `main'Section058:728:in `loop'Section058:746:in `main'Section072:29Section072:26:in `loop'Section072:33
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P