Ale Daszekmdm móił zdaje sę o kluczach. A Dawid chyba gdzieś wprost napisł, że klucz nie jest hasłem, a z samymi hasłami rzeczywście był jakś dziwny problem, że i tak z czegoś miało uwierzytelnienie nawet jak się zrobiło rewolucję. I to jeszcze rzed wprowadzeniem Keyów, jednak aż tk w 100% nie mogę tego potwierdzić, za mało danych.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
ale powinno wylogowywać po zmianie z wszystkiego. Bląd miałem że mi elten powtarzał całczas komunikaty i nic zrobić nie mogłem, pomogło dopiero przelogowanie się na komputerze.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Chwilka, chwilka, nie. Po zmianie hasła nie powinien wylogowywać, bo przecież nie w tym rzecz. Żeby wylogować należy wejść w klucze automatycznego logowania. Tam pod altem jest opcja: wyloguj wszystkie sesje.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Ja z innej beczki, beczułki.. Ee, nie ważne, w każdym razie chciałbym zgłosić problem, że opcja wymuś aktualizację, lub reinstalację z serwera nie działą. COś się robi robi, pobiera, ale faktyczna aktualizacja chyba jednakowoż ne następuje. Już drugi komputer widzę z tym błędem.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
no implicit conversion from nil to integer Section063:416:in `call'Section063:416:in `youtubesearch'Section063:230:in `loop'Section063:511:in `youtubesearch'Section020:3:in `main'Section072:29Section072:26:in `loop'Section072:33
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Dawidzie, Dawidzie, Dawidzie. Nie wiem, co się podziało, ale w momencie, gdy jest informacja o nowym komentarzu jako komunikat, nie ma możliwości sprawdzenia tego, w Co nowego. Zniknęło. I dopiero, gdy wejdę na bloga, mogę sobie dany komentarz do wpisu odczytać.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
U mnie jest podobna sytuacja, ale w przypadku, gdy mamy jakieś nieprzeczytane wpisy na śledzonych blogach. Wtedy komentarze się nie pokazują. Szerzej opisałem to w wątku problemy.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Ciężko mi to stwierdzić, bo komentarza na razie nie ma żadnego. :D