NO raczej, pobierz instalator stable, albo odpal, bo uż pewnie masz zainstaluj i załącz betę, możliwe, że trzeba będzie usunąć wcześniej Elten z %appdata%
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
ja mam to samo odinstalowałam eltena zainstalowałam stabilkę i nie odpala się piszę z daawnego portable z przed kilku miesięcy jeszcze bo nic innego nie działa
Nie mogę usunąć z APPData, bo mówi pliki w użyciu, a w Win10 nie ma już tego wspaniałego Managera Zadań do zamykania procesów w tle... Co mam zrobić? Jak zamknąć tego Eltena, by muc usunąć APPData? Znacie jakiś program do tego?
Nie mogę usunąć z APPData, bo mówi pliki w użyciu, a w Win10 nie ma już tego wspaniałego Managera Zadań do zamykania procesów w tle... Co mam zrobić? Jak zamknąć tego Eltena, by muc usunąć APPData? Znacie jakiś program do tego?
Kurczę wysłało mi się 2 razy ten sam post. Mam ustawione, że Elten uruchamia się przy starcie systemu jako zminimalizowany, więc restart nic nie pomógł.
Kurczę wysłało mi się 2 razy ten sam post. Mam ustawione, że Elten uruchamia się przy starcie systemu jako zminimalizowany, więc restart nic nie pomógł.
hm pobierz ze strony instalkę, zainstaluj odznacz żeby nie pobierało z serwera, zainstaluj i zaktualizuj. Mi pomogło pomóc, ale zrestartuj kąputer przed tym
Ninko, problemy, jak widać, problemy. :D A poza tym odświeżanie wiadomości i forów w menu i obsługa skrótów CTRL+, CTRL+. CTRL+N i CTRL+U na blogach. :) No i kilka poprawek. PZDR DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
This site uses cookies to enhance your experience.