Zauważyłem taki błąd kiedy chcemy otworzyć bloga z menu nie enterem to pojawia się błąd uninitialized constant Scene_Blog_List::Scene_Blog_Other Section036:978:in `menu'Section036:964:in `loop'Section036:1017:in `menu'Section036:946:in `update'Section036:932:in `main'Section036:929:in `loop'Section036:934:in `main'Section071:28Section071:26:in `loop'Section071:32
Od którejś nie wiem której wersji może i beta jest możliwość utworzenia przenośnej wersji eltena jako 1 plik exe, klikam na to a tworzy się zwyczajny folder.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
--Cytat (lukasz1993258: I znowu warjuje mi co noowego. raz pokazóje normalnie, a raz mimo powiadomienia o nowych wpisach wśledzonym wądku pokazóje, że niema nic nowego.
Podczas pisania wpisow na blogu, gdy wcisnę Ctrl +Home, by przejść do początku pisanego tekstu, wyskakuje błąd krytczny. Może ten skrot służy do czegoś innego, nie pamiętam (w takim znaczeniu, że może ja używam po prostu niewłaściwego skrotu), ale jednak chciałabym moc szybko poruszać się po pisanym tekście właśnie za pomocą tego typu skrotow jak Ctrl +Home, Ctrl +End itp, a kolejny raz powoduje to błąd krytyczny.
I nie wiem, czy ktoś już akurat o tym problemie pisał, ale przy probie odtworzenia radia z katalogu mediow Elten się restartuje bez żadnego ostrzeżenia czy komunikatu o błędzie.
To restartuje się w tedy kiedy strumień nie jest dostępny, odtwórz sobie na prubę inne radio np. Radio FaMa Słupsk. Nie powinno się zrestartować.
--Cytat (Julitka: I nie wiem, czy ktoś już akurat o tym problemie pisał, ale przy probie odtworzenia radia z katalogu mediow Elten się restartuje bez żadnego ostrzeżenia czy komunikatu o błędzie.
Jest taki problem również na blogach, jak mamy jakąś kkategorię i z poziomu menu a nie entera wybieramy otwórz to pojawia się okienko zmień nazwę bloga albo jak najeżdżam na wszystkie kategorie to otwiera się z menu jakaś pusta lista.