Dzień dobry, a ja z innej beczki. Czy doczekamy się kiedyś opcji używania bezpośrednich linków do Youtuba? No chyba, że taka opcja jest, a ja nic na ten temat nie wiem.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Witajcie! Uruchomiłem wreszcie stary komputer z siódemką 32-bit, procesor Intel Core 2 Duo, komputerek liczy sobie jakoś z 10 lat. I rzeczywiście Youtube tam nie działał mimo, że w betach działał poprawnie. Więc trochę przy tym przesiedziałem, całą batalię bibliotece Youtube-DL wytoczyłem, ale chyba rozwiązałem problem. Przynajmniej u mnie na siódemce działa. A czy u innych też dowiemy się po wydaniu bety 4, jeszcze dziś.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
No i mamy nową betę 4. Co do zmian... Przede wszystkim, mam nadzieję, rozwiązałem wreszcie problem z Youtube. A poza tym dodałem notatki. Wszystkie notatki są zapisywane na serwerze, można je współdzielić z innymi. Nie tworzyłem notatek lokalnych, ponieważ mamy już moim zdaniem lepszy zamiennik tej funkcji, mianowicie tworzenie i edycję plików txt w menedżerze plików. A i jeszcze propozycja Hryńka poddała mi jeden pomysł. Od teraz, wciskając klawisze SHIFT+F2, można otworzyć menu główne z dowolnego miejsca w Eltenie. I tak np. sprawdzić coś w jakiejś zakładce bez przerywania pisania czy co tam się robiło. Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Słowa uznania. Youtube na systemie siódemkowym działa, menu się otwiera, mogę słuchając Youtube robić to co mi się żewnie podoba bez dodawania do playlist. W przyszłości można pomyśleć nad czymś co by przełączało między Youtube, a forum o ile tak się da, ale... To co jest póki co mnie zadowala.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
A shift plus f2 nie pomoże? Nie otworzy się wtedy menu, żeby w trakcie odtwarzania przeglądać forum?
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Da się. Właśnie teraz tak piszę, leci muzyczka z yt, a ja tu skrobię. Tylko ja skrót pomyliłam. Ctrl plus Shift plus F2.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Dobrze mówiłaś wcześniej, shift plus F2, prawdziłam, co Dawid napisał o tym wcześniej. :D Ale z trl też działa. :D
@Celtic1002 Ja wiem, że to działa, tylko nie da się np. z pisania postu przełączyć bezpośrednio do odtwarzacza., ale to najmnejszy problem. POza tym widzę opcję, których nie powinienem. TUdzież nie będąc moderatorem mam usuń wpis.
Jerst taki śmieszny błąd, że jak damy f12 przy grającym Youtube to on sobie dalej gra, jednakowoż my tracimy interfejs, a skróty od playlist nie działają.
This site uses cookies to enhance your experience.