Przez chwilę przed chwilą coś z serwerem było i pingi strasznie spadły, na moment. Może dlatego. Co do funkcji, o której mówisz, ona działała. Ale ją przestali wspierać jakoś w okolicach 2015.4. Może ją przywrócili, sprawdzę.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Zwracam Żywku honor. Rzeczywiście jest taka funkcja. Nie wiedziałem tego, bo to nie jest w oficjalnej bibliotece wydanej przez NV Access. A w jakiejś napisanej przez niezależnego programistę. Tym samym możemy rozwiązać ten problem. :) PZDRDp
#StandWithUkraine
Dobry wieczór, a może już dobra noc? Zgodnie z obietnicą, dzisiaj pojawił się Elten 2.0 RC 1. Zawiera kilka poprawek w stosunku do ostatniej bety. Tak więc pokaże się wam jako zwykła, regularna aktualizacja. Teraz zaczekam kilka dni czy napłyną raporty o błędach. Jeśli będzie ich przyzwoicie mała ilość, wracamy do betatestów. :) Kiedy pojawi się kolejna beta, będziecie musieli znów ją pobrać z menu narzędzia. Ale o tym napiszę, jak to się stanie. Tym czasem życzę miłego testowania Eltena 2.0 RC 1. :) Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
I mamy Eltena 2.0 RC 2. W zasadzie, nie chciałem tej wersji wydawać pod tym numerkiem. Zmiany są zbyt głębokie i obawiam się błędów. Ale niejako zostałem do tego zmuszony przez dość zabawną aktualizację. W RC 1 był poważny błąd, który... Uniemożliwiał pobranie nowej bety. Przy takim obrocie spraw nie miałem innej opcji, jak naprawienie go w wersji, która miała stać się betą. Mam szczerą nadzieję, że nie spowoduje to wysypania się czegoś u wszystkich userów. :) Zmiana jest dość poważna, chociaż pewnie niezauważalna. A mianowicie, mamy zupełnie inną metodę wywoływania agenta. Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine