Elten 2 - betatesty
Back to Archiwum Eltena#2921 Elanor
Prosiłabym o jakiś link do najnowszej bety, bo przy aktualizacji z programu wszystko się niby instaluje, a potem dochodzi do wniosku, że rgss player przestał działać i nic się nie da zrobić.
#2922 misiek
Elanor link masz powyżej od Djgraco.
#2923 lukasz1993258
Youtube nie kturych plików wogule nie chce odtważać, albo odtwarza, ale a kturymś razem. przykładem jest ten plik Meduza- Piece of your heart feat. goodboys.
#2924 zywek
Trza by aktualkę youtube-dl.exe zrobić.
#2925 pajper
Nowa beta, oznaczona 31, przyniosła nową kontrolkę (tabelę).
Na razie eksperymentalnie wprowadziłem ją na drzewie forów.
Tabelka działa podobnie, jak zwykła lista elementów, przy czym umożliwia również nawigowanie po kolumnach klawiszami shift plus strzałki lewo/prawo.
W dalszej perspektywie zamierzam umożliwić również sortowanie względem wybranej kolumny.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#2926 misiek
U mnie nie wyświetlił żadnej aktualizacji.
#2927 patrykkubaszczyk Archived
mi też, ale sprawdze w nażędzia> zarządzanie programem > sprawdź dostępność aktualizacji.
#2928 djkrissu
A u mnie i owszem tak.
#2929 djkrissu
A co z obiecaną funkcją dot. usuwania komentarzy na blogach? To chyba ważniejsza sprawa, ale może znowu się czepiam?
#2930 pates
wszystko ładnie działa, update był i wsumie fajne takie tabelki. Ja bym je jeszcze dał na blogach i w wiadomościach
#2931 pajper
Obiecałem je w następnej wersji i w następnej wersji będą.
Na razie jesteśmy wciąż w gałęzi beta. Widzę jednak, że chyba prawdziwie potrzebne są zamknięte betatesty, skoro wielu tego nie rozumie.
--Cytat (djkrissu):
A co z obiecaną funkcją dot. usuwania komentarzy na blogach? To chyba ważniejsza sprawa, ale może znowu się czepiam?
--Koniec cytatu
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#2932 djkrissu
I znowu się obrażasz na nic. i jak tu zwracać uwagę, na cokolwiek, jak każda uwaga traktowana jest jak obraza?
--Cytat (pajper):
Obiecałem je w następnej wersji i w następnej wersji będą.
Na razie jesteśmy wciąż w gałęzi beta. Widzę jednak, że chyba prawdziwie potrzebne są zamknięte betatesty, skoro wielu tego nie rozumie.
--Cytat (djkrissu):
--Koniec cytatu
--Koniec cytatu
#2933 Paulinux
Eleganckie to jest :)
#2934 djkrissu
Ale co?
--Cytat (Paulinux):
Eleganckie to jest :)
--Koniec cytatu
#2935 Paulinux
No ta tabelka
#2936 pates
dokładnie, dobre to
#2937 DJGraco
A agent jak się sypał, tak dalej się sypie. Mam wrażenie, że stary agent był bardziej stabilny, bo czasami podczas uruchomienienia bety wyskakuje critical error, dokładna treść błędu jest w wątku dot tego problemu.
#2938 DJGraco
Odznaczenia są po angielsku
#2939 patrykkubaszczyk Archived
to było poruszane.
#2940 misiek
Nowa beta już raz się wysypała przy wejściu w wątek, ale zobaczymy co będzie dalej.