Elten 2 - betatesty
Back to Archiwum Eltena#2901 pajper
W porównaniu do bety 29? Niemożliwe, bo w kodzie klienta prawie nic się nie zmieniło, zasadniczo nic prócz numeracji i jednego odkomentowania.
Zmienił się agent.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#2902 DJGraco
Elten wysypał mi się również przy dodawaniu wpisu głosowego na blogu. Nie wiem o co chodzi. Może to nie było wysypywanie, ale w nieskończonosć było 10 % i muzyczka oczekiwania.
#2903 DJGraco
A wpis miał z chyba 5 min.
#2904 mojsior
a u mnie jak narazie działa wspaniale żadnych przykrych niespodzianek nie miałem jak dotąd
#2905 pates
gdzie teraz wrzucać tematy dźwiękowe?
#2906 lukasz1993258
Nadal wyskakuje błąd, gdy usóniemy jakąś konwersacje. undefined method `attachments' for nil:NilClass
Section060:397:in `update_messages'Section060:47:in `main'Section060:38:in `loop'Section060:49:in `main'Section079:51Section079:47:in `loop'Section079:55
#2907 misiek
U mnie beta się nie instaluje po mimo rzekomego pobrania. Cały czas od nowa instaluje się wersja stabilna. Próba dwókrotna.
#2908 misiek
I po raz trzeci to samo.
#2909 mojsior
bo musisz z instalatora zainstalować jaką kolwiek betę a potem ją zaktualizować swoją drogą ciekawe czemu to jeszcze nie zostało poprawione
#2910 Paulinux
Ale czemu ja dostaję jakieś stare powiadomienia sprzed pięciu dni?
#2911 pates
załączanie plików do wiadomości wywołuje błąd
#2912 misiek
W takim razie gdzie jest link do najnowszej bety?
#2913 zywek
Czy wy się nauczycie zakładać nowe wątki o problemach tk, jak było w wytycznych napisane?
Link jest ten sam, stabilka zaktualizuje się do bety a potem możesz już normalnie z poziomu programu apdejcić.
#2914 misiek
Właśnie o to chodzi, że nie mogę. Cały czas po pobraniu na nowo instaluje się stabilka.
#2915 zywek
Nie aktualizuj z rogramu, tylko zaktualizuj z linka odanego gdzieś wyżej, doiero otem z rogramu, ajk będziesz miał etę 26.
#2916 misiek
Właśnie w śród tylu postów nie widzę tego linka.
#2917 DJGraco
#2918 misiek
Dzięki- już mam.
#2919 misiek
W najnowszej becie nie działają raporty godzinowe.
#2920 Julitka
Fakt, coś chyba z tym szwankuje.
--Cytat (łysy):
W najnowszej becie nie działają raporty godzinowe.
--Koniec cytatu
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.