EltenLink

Elten - witam!

Started by pajper 44 posts last post 1 year ago Page 1 of 3

#1 3 likes

Witam wszystkich! Dzisiaj, 24.08.2014 , odbyła się premiera programu ELTEN . Pisałem betatesterom, że napiszę, kto zaloguje się jako pierwszy i kto napisze pierwszy wpis na forum. Oto odpowiedzi: Pierwsze logowanie: mojsior Pierwszy wpis: Robert Życzę wszystkim miłego ostatniego tygodnia wakacji, dziękując za rejestrację w programie ELTEN. Pozdrawiam Dawid Pieper
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Ja ruwniesz witam wszystkich bardzo serdecznie, naprawde wielki szacun.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

ja też witam wszystkich i wielki szacun!
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#4 4 likes

Siema wszystkim! Gratuluje powstania Eltena? Mam nadzieje, że nie upadnie on jak Klango
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

ja też mam taką nadzieje
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

ja też witam wszystkich z nadzieją na dłuższe obcowanie z eltenem .Co prawda programu klango nie znam ale wierzę , że elten przetrwa do końca świata i jeszcze dwa dni dłużej. Moje gratulacje dla twórców .Fragles73

Oby ten program jak najduzej istniał
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

ja też witam. Bardzo lubię eltena

Ja też witam z nadzieją ,że Elten przetrwa długie,długie lata,a może i dłużej. Moje gratulacje dlatwórców Eltena . Pozdrawiam Kapitannemo77

Dzieki. :D
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Witam. Moim zdaniem o eltenie wie za mało osób. Może trzeba by było zrobić jakiś rozgłos czy coś? Przecież o klingo też z począdku pewnie dużo osób nie wiedziało, ale po jakimś czasie tam było mnustfo użytkowników do czasu asz wiadomo co się stało. Elten mógł by być dobrą alternatywą. Rzyczę powodzenia w rozwoju programu, bo narazie wydaje się w porządku, co będzie dalej czas pokaże.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Dobry pomysł

Pomysł dobry tylko, żeby wypalił. Narazie widzę, że jest bardzo cieniutko, ale pewnie jeszcze bardzo mało osób wie o tej aplikacji, być może, dlatego że bardzo dużo osób zeregzynowało z klango a chyba tylko tam jest informacja o eltenie. Proponował bym wrzucić jakieś info o programiku na strony typu tyfloświat i na wszelkie listy dla niewidomych.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#14 2 likes

Witam! Informuję, że w nowej wersji Eltena występował będzie nowy silnik obsługi statusów - odczytu. Dzięki temu, ładowanie różnych list użytkowników jest nawet do 20 razy szybsze. PZDR
#StandWithUkraine

#15 1 like

a kiedy ta nowa wersja Dawidzie?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#16 1 like

witammam pytanie skąd sie wzieła nazwa elten _

#17 2 likes

MHM, szczerze mówiąc, nie wiem. Nie miałem pomysłu na nazwę, więc jest Elten.
Jeśli ktoś rozwinie ten skrót w jakiś ciekawy sposób, możemy go wykorzystać. Rozwinięcie może być polskie lub angielskie.

PZDR
DP _
#StandWithUkraine

witam wpisałem nazwe elten do tłumacza google i wyszło tłumaczenie oparcia
_

#19 1 like

What? Nie wiedziałem, kiedy wymyśliłem tą nazwę.
Z jakiego to języka?
PZDR _
#StandWithUkraine

w tłumaczu wyszło mi że to jest po holendersku
zachęcam do eksperymentowania _