Elten - witam!
Wróć do EltenLink#1 pajper
Witam wszystkich! Dzisiaj, 24.08.2014 , odbyła się premiera programu ELTEN . Pisałem betatesterom, że napiszę, kto zaloguje się jako pierwszy i kto napisze pierwszy wpis na forum. Oto odpowiedzi: Pierwsze logowanie: mojsior Pierwszy wpis: Robert Życzę wszystkim miłego ostatniego tygodnia wakacji, dziękując za rejestrację w programie ELTEN. Pozdrawiam Dawid Pieper
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#2 lukasz1993258
Ja ruwniesz witam wszystkich bardzo serdecznie, naprawde wielki szacun.
#3 pates
ja też witam wszystkich i wielki szacun!
#4 nuno69
Siema wszystkim! Gratuluje powstania Eltena? Mam nadzieje, że nie upadnie on jak Klango
#5 pates
ja też mam taką nadzieje
#6 fragles73
ja też witam wszystkich z nadzieją na dłuższe obcowanie z eltenem .Co prawda programu klango nie znam ale wierzę , że elten przetrwa do końca świata i jeszcze dwa dni dłużej. Moje gratulacje dla twórców .Fragles73
#7 lukasz1993258
Oby ten program jak najduzej istniał
#8 klaudiuszwypych
ja też witam. Bardzo lubię eltena
#9 kapitannemo77
Ja też witam z nadzieją ,że Elten przetrwa długie,długie lata,a może i dłużej. Moje gratulacje dlatwórców Eltena . Pozdrawiam Kapitannemo77
#10 nuno69
Dzieki. :D
#11 misiek
Witam. Moim zdaniem o eltenie wie za mało osób. Może trzeba by było zrobić jakiś rozgłos czy coś? Przecież o klingo też z począdku pewnie dużo osób nie wiedziało, ale po jakimś czasie tam było mnustfo użytkowników do czasu asz wiadomo co się stało. Elten mógł by być dobrą alternatywą. Rzyczę powodzenia w rozwoju programu, bo narazie wydaje się w porządku, co będzie dalej czas pokaże.
#12 lukasz1993258
Dobry pomysł
#13 misiek
Pomysł dobry tylko, żeby wypalił. Narazie widzę, że jest bardzo cieniutko, ale pewnie jeszcze bardzo mało osób wie o tej aplikacji, być może, dlatego że bardzo dużo osób zeregzynowało z klango a chyba tylko tam jest informacja o eltenie. Proponował bym wrzucić jakieś info o programiku na strony typu tyfloświat i na wszelkie listy dla niewidomych.
#14 pajper
Witam! Informuję, że w nowej wersji Eltena występował będzie nowy silnik obsługi statusów - odczytu. Dzięki temu, ładowanie różnych list użytkowników jest nawet do 20 razy szybsze. PZDR
#15 daszekmdn
a kiedy ta nowa wersja Dawidzie?
#16 piotrk77
witammam pytanie skąd sie wzieła nazwa elten _
#17 pajper
MHM, szczerze mówiąc, nie wiem. Nie miałem pomysłu na nazwę, więc jest Elten.
Jeśli ktoś rozwinie ten skrót w jakiś ciekawy sposób, możemy go wykorzystać. Rozwinięcie może być polskie lub angielskie.
PZDR
DP _
#18 piotrk77
witam wpisałem nazwe elten do tłumacza google i wyszło tłumaczenie oparcia
_
#19 pajper
What? Nie wiedziałem, kiedy wymyśliłem tą nazwę.
Z jakiego to języka?
PZDR _
#20 piotrk77
w tłumaczu wyszło mi że to jest po holendersku
zachęcam do eksperymentowania _