Nie zgadzam się. te osoby prędzej, czy później poznałbym w innych okolicznościach. Wszak jest jeszcze teamtalk, a tam od osoby do osoby miałbym to samo. Wystarczyłoby kilka imprez, na których byłby ktoś z teamtalka, on z kolei znałbym kogoś z eltena, którego uznałby, że warto go zaprosić i tak łańcuszek znajomych bez używania tegoż także by się poszerzał, tyle, że z innego źródła by się wywiódł, ale nie byłby to elten. Reasumując, Elten jakotaki nie dał mi nic cennego, czego nie zdobyłbym bez niego. A dlaczego taka właśnie refleksja? Napisałem niedawno do jednej z eltenowiczek i co dostałem w odpowiedzi? "Ale dlaczego do mnie piszesz, skoro się nieznamy"? Wnioski wyciągnijcie sami. -- (Zuzler): Wniosło, Krzysztofie, przynajmniej pod tym względem, że paru osób wcześniej nie znałeś, a i gdzie indziej byś nie miał ich gdzie poznać.
--
Fiorda! to projekt dwójęzyczny, polsko-ukraiński. Fiorda, to "muzyka dla każdego o każdej porze nocy i dnia". Zapraszam do zapoznania się z tym projektem, a może znajdziesz tam coś dla siebie? http://dmsrv.pl:7181/fiorda To link do strumienia zapasowego, a główny strumień znajduje się pod adresem: http://radiofiorda.pl/stream Na razie pilot, w krótce audycje na żywo. strona projektu: https://radiofiorda.pl
Krzysztofie, czy pamiętasz miniony weekend? Może to dla Ciebie żaden argument, ale nie poznałbyś niektórych obecnych u Ciebi osób, gdyby nie Elten, a skąd wiesz, że np. ta własnie nowo zawarta znajomość kiedyś czegoś Ci nie da.
@Krissu A napisałbyś na Facebooku do zupełnie obcej osoby? Dziwne porównanie jednak podałeś. Niektórzy nie lubią tak, o, znajomości bez żadnej przyczyny.
Paru ludzi na Eltenie też tak spławilam. Nie dlatego, że się ich boję, tylko co można na takie pytanie odpowiedzieć. Jakbyś napisał owo "CO tam" w sposób bardziej wyszukany, gdybym miała poczucie, że owo "Co tam" jest adresowane do mnie, kto wie.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
W sumie nie napisał, jak napisał. :) Ale jeśli zrobił to właśnie tak, że "hej co tam" albo "cześć", to i ja się nie dziwię, zwłaszcza zważywszy Krisową aktywność forową, która może nie zachęcać do bliższego poznania.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Witajcie. Dzięki eltenowi poznałam parę wartościowych osób, z którymi w miarę możliwości utrzymuję kontakt, dalszy lub bliższy. Jeden z użytkowników odwiedzał mnie kilkakrotnie i przez niego ostatnio zawarłam nowe znajomości. Poza tym odnalazłam znajomą którą ogromnię cenię i szanuję, a i wiem, że i ona się ucieszyła z naszego spotkania. Niektórych znałam wcześniej, za nim ten elten powstał, a niektórych już z nami nie ma, bo już odeszli. Na eltenie jestem już ponad pięć lat. I nie jest to czas zmarnowany.
To bardzo Ciekawe. Bo w orginalnym wpisie ja widzę treść iwkan, a w twoim cytacie rzeczywiście jest pusty.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.