EltenLink

Poznani Eltenowicze - kim dla was są?

Wróć do Integracja Eltenowiczów

#81 djkrissu

Nie zgadzam się. te osoby prędzej, czy później poznałbym w innych okolicznościach. Wszak jest jeszcze teamtalk, a tam od osoby do osoby miałbym to samo. Wystarczyłoby kilka imprez, na których byłby ktoś z teamtalka, on z kolei znałbym kogoś z eltena, którego uznałby, że warto go zaprosić i tak łańcuszek znajomych bez używania tegoż także by się poszerzał, tyle, że z innego źródła by się wywiódł, ale nie byłby to elten. Reasumując, Elten jakotaki nie dał mi nic cennego, czego nie zdobyłbym bez niego. A dlaczego taka właśnie refleksja? Napisałem niedawno do jednej z eltenowiczek i co dostałem w odpowiedzi? "Ale dlaczego do mnie piszesz, skoro się nieznamy"? Wnioski wyciągnijcie sami.
-- (Zuzler):
Wniosło, Krzysztofie, przynajmniej pod tym względem, że paru osób wcześniej nie znałeś, a i gdzie indziej byś nie miał ich gdzie poznać.

--

Fiorda! to projekt dwójęzyczny, polsko-ukraiński. Fiorda, to "muzyka dla każdego o każdej porze nocy i dnia". Zapraszam do zapoznania się z tym projektem, a może znajdziesz tam coś dla siebie? http://dmsrv.pl:7181/fiorda Na razie pilot, w krótce audycje na żywo. strona projektu: http://fiorda.dmsrv.pl

-

Fiorda! це двомовний польсько-український проект. Fiorda, це "музика для кожного в будь-який час ночі та дня". Запрошую ознайомитися з цим проектом, а можливо, знайдете щось для себе? http://dmsrv.pl:7181/fiorda Наразі пілот, незабаром прямі ефіри. Сторінка проекту: http://fiorda.dmsrv.pl

---

2022-11-01 12:25

#82 Paulinux

Zależy co napisałeś. Ja bym tak samo odpisała, gdybyś napisał na przykład: Hej co tam?

Happy hacking
2022-11-01 15:12

#83 Zuzler

Krzysztofie, czy pamiętasz miniony weekend? Może to dla Ciebie żaden argument, ale nie poznałbyś niektórych obecnych u Ciebi osób, gdyby nie Elten, a skąd wiesz, że np. ta własnie nowo zawarta znajomość kiedyś czegoś Ci nie da.

2022-11-01 15:24

#84 Julitka

@Krissu A napisałbyś na Facebooku do zupełnie obcej osoby? Dziwne porównanie jednak podałeś. Niektórzy nie lubią tak, o, znajomości bez żadnej przyczyny.

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2022-11-01 15:28

#85 magmar Konto zarchiwizowane

Paru ludzi na Eltenie też tak spławilam.
Nie dlatego, że się ich boję, tylko co można na takie pytanie odpowiedzieć.
Jakbyś napisał owo "CO tam" w sposób bardziej wyszukany, gdybym miała poczucie, że owo "Co tam" jest adresowane do mnie, kto wie.

2022-11-01 15:31

#86 Zuzler

W sumie nie napisał, jak napisał. :) Ale jeśli zrobił to właśnie tak, że "hej co tam" albo "cześć", to i ja się nie dziwię, zwłaszcza zważywszy Krisową aktywność forową, która może nie zachęcać do bliższego poznania.

2022-11-01 15:33

#87 cinkciarzpl

Też nielubię cotamów

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2022-11-02 12:21

#88 iwkan

Witajcie. Dzięki eltenowi poznałam parę wartościowych osób, z którymi w miarę możliwości utrzymuję kontakt, dalszy lub bliższy. Jeden z użytkowników odwiedzał mnie kilkakrotnie i przez niego ostatnio zawarłam nowe znajomości. Poza tym odnalazłam znajomą którą ogromnię cenię i szanuję, a i wiem, że i ona się ucieszyła z naszego spotkania. Niektórych znałam wcześniej, za nim ten elten powstał, a niektórych już z nami nie ma, bo już odeszli. Na eltenie jestem już ponad pięć lat. I nie jest to czas zmarnowany.

Слава Україні! Sława Ukraini!
2022-11-02 20:35

#89 iwkan

Слава Україні! Sława Ukraini!
2024-11-03 19:20

#90 Julitka

Pusty się zrobił. :)
-- (iwkan):

--

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2024-11-05 10:18

#91 mustafa

To bardzo Ciekawe. Bo w orginalnym wpisie ja widzę treść iwkan, a w twoim cytacie rzeczywiście jest pusty.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2024-11-06 21:34

#92 DJGraco

No ja mam tak samo też post jest pusty jedyne co to sygnaturka poniżej się wyświetla Sława Ukraini.

2024-11-06 23:16

#93 vk

mi również tylko sygnatura.

Edytowano 2024-11-07 00:39