PSE Forum mieszane

Wrzuć to na grilla!

Założony przez senek1991 69 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 4 z 4

#61 1 polubienie Edytowano

Jakby taką cukinkę jakoś elegancko doprawić, czosneczkiem np... Mmm... A w Lidlu też taka akcja bywała, nie wiem tylko jak się przyjęła, bo słyszałam o tym jakoś dwa lata temu może, a potem sprawa ucichła.

Transkrypcja

O jak ja uwielbiam sos czosnkowy, więc taka cukinia z sosem czosnkowym to mogłaby naprawdę fajnie smakować.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#63 1 polubienie

No gdzie z sosem, to byłoby morderstwo! Natrzeć ją óładnie czosnkiem, solą i czymś tam jeszcze i byłoby git. ALe najpierw byłoby ją pewnie trzeba odsączyć, żeby te przyprawy nie odpłynęły w dal.

ja by tam sprubował hehe, no ale a propo, to karkuwke bym takom pieczonom nie powiem zjadbym.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#65 1 polubienie Edytowano

Aaaa, karkóweczka dobra rzecz, tylko okrutnie tłusta.

Transkrypcja

No wiesz, ja Ci powiem tak, Zuzer, że jeżeli chodzi o moją skromną osobę, to w moim wypadku, czy byłaby tłusta, czy nie, to mi to i tak nic nie zaszkodzi, bo byłem, jestem i będę chudy. I chyba tak ma być i tak mi jest pisane.

#67 1 polubienie Edytowano

Wiesz, niekażdemu takie tłuste po prostu smakuje. Ot np. mi nie do końca.

Transkrypcja

Witam serdecznie, jeżeli chodzi o naszą rodzinę, to w naszym przypadku na grilla to na pewno obowiązkowo kiełbaski, kartóweczka, boczek, czasami też były skrzydełka, pamiętam, kaszanka czasami też była, ja akurat za kaszanką to nie przepadam. Zdarzało się też i szaszłyki, zdarzało się też i szaszłyki, a też kiedyś raz próbowałem grillowanego ziemniaka, też raz tak moi rodzice postanowili. To tak się u nas po trusce prezentuje grillowe menu. Jak coś... się dowiem jeszcze, to tutaj na pewno nagram. Pozdrawiam.

Pozdrawiam

Transkrypcja

Witajcie bardzo serdecznie. A ja ostatnio odkryłem, że bardzo zacząłem lubić majonez. I na przykład bardzo lubię jeść parówki z majonezem. Nie wiem dlaczego, ale po prostu uwielbiam jeść te parówki z majonezem. Kiełbasy z majonezem jeszcze nie próbowałem, ale sądzę, że również by mi przypadła do gustu. Pozdrawiam.