Czy czerpiecie przyjemność z ciepła kociej obecności?
Wróć do Inne#41 cinkciarzpl
Wszystko fajnie, ale w takie upały, jak teraz, to masz ochotę zwalić dziada z łóżka w nocy. Niech zczeźnie. To nie, skubany ładuje się od nowa.
#42 midzi
@Cinkciarzpl: Na te upały Fryderyk postanowił zamienić swoje, drapakowe legowisko na nasze łóżko. Wcześniej wskakiwał w nocy, żeby się poprzytulać i wracał do siebie, a teraz śpi z nami cały czas, w taki gorąc...
#43 MarOlk
Luna jak zwykle tylko w nogach śpi
#44 sanklip
Nasza Yukine też śpi z nami, uwielbiam gdy kładzie się między nas, albo włazi mi na kolana. Jest taka miluuutka i cieepluuutka. <3 Też reaguje na imię i odpowiada - miau, albo ee. xD Ona jest kociaczkiem jeszcze, ma 5 mc i bywa mega aktywna, ale jak ostatnio miałam gorszy czas i płakałam, to spokojnie stała obok i patrzyła, a potem przyszła się tulić.
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#45 daszekmdn
Moja kotka do wylewnych nie należy, ale istotnie jak miałem któregoś dnia giga doła, byłem nie wyspany i jeszcze fizycznie czułem się słabo, to jak się na chwilę położyłem w salonie, przyszła, położyła mi się obok głowy, później położyła mi łapki na dłoni i sie przytulała tak, że finalnie zasnąłem i obudziłem się dopiero gdy sobie poszła jeść :D.
One chyba czują, jak komuś średnio.