Jakie teleturnieje z telewizji lubicie?
Wróć do Film, telewizja i wszystko, co niepasuje do innych forów#61 denis333
Po pierwszych paru odcinkach powiem tak: Gościu się w tym nie odnajduje, nie ma w ogóle nawet w głosie tego wigoru, któremu nigdy Janowskiemu w tym teleturnieju nie brakowało. Po za tym jak do tąd nie zaśpiewał chyba ani razu ;)
A big music quiz to moim zdaniem bardzo fajny teleturniej, zarówn ze względu na prowadzącego, jak i na konkurencje, które tam występują. Sławomir naprawde daje radę.
#62 Mimi
Też mnie jakoś Norbi nie ujął jako prowadzący. A może się rozkręci..
#63 denis333
Wątpię. Raczej po roku zmienią lub jaka to melodia zniknie z anteny.
#64 Mimi
No cóż..Tak zwana "dobra zmiana"..:(
#65 misiek
Denis- śpiewać trzeba umieć. Norbi to nawet rapować nie umie.
#66 Mimi
Miała to być Halinka Mlynkova, ale coś tam się nie dogadali z Kurskim. Ponoć o finanse chodziło.
#67 misiek
Z Baśką Szatan też były prowadzone rozmowy.
#68 misiek
Przepraszam, ale Halinka Mlynkowa to ta od Malowanego dźbanka?
#69 Mimi
Nie. Mówisz Michale o Helenie Vondrackovej. Halinka to pierwsza wokalistka Brathanków ta od "Czerwonych korali".
#70 misiek
Aha- ok. Całkiem zapomniałem jak ona się nazywała. W każdym razie napewno by był to lepszy wybór niż Norbi.
#71 Mimi
Spoko. Też tak myślę.
#72 camila
Bezwarunkowo jeden z dziesięciu, nawet dzisiaj oglądałam, milionerzy, i Jaka To melodia, ale to już naprawdę czasem. Dla sentymentu czasem włączę sobie śpiewające fortepiany na TVP historia, czy starą wielką grę, gdzie wygrane kwoty są jeszcze z przed denominacji. Nawet pamiętam tą wielką grę w ostatnich latach 2004/2006, pamiętam jeszcze Rosyjską Ruletkę tą nowszą, grę w ciemno oraz awanturę o kasę. Na Polsacie kiedyś leciało jeszcze najsłabsze ogniwo, Eureka ja to wiem, i coś mi jeszcze po głowie chodzi :D
#73 Mimi
"Najsłabsze ogniwo? było na TVn. Ale wkurzała mnie Kazia Szczuka...
#74 camila
Ah no właśnie, a Szczuka to bezczelna suka, :P
#75 Mimi
Taaak. Ale niegłupia skubana. Ten głos i sposób bycia chyba odpowiadał koncepcji programu. Ale mnie wcale..
#76 camila
Ibisz, taki showman też pasował do programów które prowadził ;)
#77 Mimi
Taaak.
#78 misiek
Najsłabsze ogniwo to jak dla mnie dno dna. Nienawidzę ludzi pokroju Szczuki. Najchętniej to bym ją wypierdzielił w kosmos na tej miotle, co jej z dupy wyrasta, oczywiście- z biletem w jedną stronę.
#79 Mimi
I pożarłaby poczciwego Pana Twardowskiego. Tego co to na Księżycu siedzi. :)
#80 misiek
Mam nadzieję, że nie miałaby takiej możliwości.