slay the spire dostępna i bardzo dobra karcianka
Wróć do Dostępne gry video#21 pates
OO, a to ciekawe, trzeba będzie to sprawdzić
#22 mojsior
tego nie wiedziałem
#23 matius
Wytestowałem i działa.
#24 pates
Polecam wam mody downfall, the blackbeard i potionbrewer
#25 matius
a co one robią?
#26 pates
Dają nowe klasy postaci
#27 pates
Tak! Przeszedłem grę!
#28 patrykuss12
Witajcie, no właśnie karcianka naprawdę warta zagrania, co najważniejsze dobry poziom rozgrywki i dostępna, no można przy niej masę godzin spędzić, tym bardziej, że poza szczytem iglicy mamy całą listę innych osiągnięć do odblokowywania także no jak ktoś chce na 100% to po gra. Moje pytanko ktoś wie co to jest to orbs, co tto daje w praktyce?
Czasami pojawia się to to przy nie których artefaktach, czy eventach nie pamiętam dokładnie. Jeszcze raz polecam, jak dla mnie gra warta swojej ceny.
Pozdrawiam
#29 tomecki
Dopiero teraz mam chwilę żeby to ogarnąć i chyba ktoś gdzieś posprzątał, bo: mody się do folderu nie pobierają mimo, że ten tam program je widzi. Ok, próbuję linka z DB i... error 404 więc hm... chyba musze czekać.
#30 pates
Ze steama mimo wszystko polecam to pobrać.
#31 tomecki
Pobrałem ze Steama.
#32 nuno69
Ale co jest dokładnie nie tak Tomecki?
#33 tomecki
Dokładnie to pobrałem grę ze Steam, z instrukcji w bodaj drugim poście w tym wątku pobrałem również ten tam rts czy jak mu tam, w każdym razie to coś z Githuba Pitermaha no i te trzy mody z Warsztatu Steam. Aha, javę też. Uruchomiłem rts, zaznaczyłem te wszystkie mody coby się uruchomiły i gra wystartowała. Problem w tym, że nic nie gada. Menu jest, bo widzę OCR, ale modów w folderze nie ma. Tj. katalog mods jest pusty.
#34 nuno69
Nie nie nie, to nie tak. Łogarniemy to na konfach jak chcesz.
#35 pates
Też mogę pomóc, bo to nie dokładnie tak ma być.
#36 tomecki
A chyntnie.
#37 exterminator
ale z goga też się da kłupić?
#38 mojsior
ale slay the spire na gogu ponoć nie jest aktualizowany i dlatego są problemy z działaniem modów
#39 nuno69
Kłupić to raczej ciężko, nie tylko z resztą na GOGu.
#40 pates
@Tomecki to jak coś potrzebujesz się na prv zgłoś