Transcription
No więc tak, jakby geneza wątku była w sumie troszkę inna, bo pytałem po czekomu forum głosowe w takiej obecnej formie, natomiast no z tym głosem to masz tutaj dużo racji, to jest akurat prawda. Samego mnie często zastanawia jak ktoś brzmi hito, zapewne właśnie większość albo wszystkich nas. Często też okazuje się, że ludzie, którzy są bardzo dobrzy w piśmie są bardzo kiepscy w mowie i odwrotnie. Ja na przykład wolę pisać niż mówić, tak szczerze mówiąc. Natomiast jak chodzi o forum głosowe to ja do pewnych wniosków po prostu doszedłem, bo forum głosowe na tej platformie jest dlatego takie słabe, ponieważ no wypowiada się tutaj kilka użytkowników na krzyż, gdzie mogliby sobie spokojnie pogadać prywatnie. Natomiast dla krzyżaka tak jest, ponieważ jest tutaj bardzo dużo bezwartościowych postów, gdzie ktoś po prostu powie tak, zgadzam się, oczywiście. Albo powtarza się po sto razy, no i stąd to wynika. Moderacja ma w planach siąść nad tym forum. Forum głosowym w weekend i coś tutaj fajnego podziałać, żeby lepiej się to czytało. Tak więc może coś się ruszy.