Jakieś gierki dla Eltena?
Wróć do Klient dla systemu Windows#81 LordKiller Konto zarchiwizowane
Może zrobilibyście shootera online?
#82 Zuzler
A może po prostu labirynt, np. na zasadzie "wyjście słychać, ono gdzieś tam pipczy czy szumi, tym bardziej, im bliżej go jesteśmy, ale żeby wyjść, trzeba jednak trochę się nakombinować i poomijac różne tam przeciwności losu i złośliwości albo pouciekać przed czymś/kimś jednocześnie, a to wszystko na czas"... Tak sobie głośno myślę.
#83 Postukujacy
Ciekawe jak trudne byłoby zrobić symulator przystanku. Jesteś sobie niewidomym i musisz ogarniać przystanek i wsiadać do pojazdów typu autobus, tramwaj. One zatrzymują się co jakiś czas w różnych miejscach przystanku. Dodatkowo dzieją się różne śmiszne rzeczy typu podjechał bus rejsowy a nie miejski albo podjechało trzy autobusy, Twój jest któryś z nich. :P
#84 bratczyk96
Miło by było jak by się dało zrobić kilka gier karcianych typu wojna czy makao i tym podobne oprócz tego co przed chwilką powiedziano. Szczerze powiedziawszy ja ściągnąłem ten program tylko ze względu na gry, które tutaj były wcześniej. Ja do wszelakich portali społecznościowych jestem bardzo sceptyczny i to gry mnie przekonały do zainstalowania tego programu. Jak będzie z czasem taka możliwość powrotu do gry to będzie bardzo fajnie. Moim zdaniem gry przyciągnęłyby więcej nowych użytkowników. Sam jestem tego najlepszym przykładem.
#85 pates
Zrobić krzyżówkę thombhuntera xdd dać potwory, bronie które się zużywają, no i jakieś przedmioty, które też mają np określoną ilość użyć, jakiś dalmierz do przybliżonej lokalizacji wyjścia, miny na potwory etc.
-- (Zuzler):
A może po prostu labirynt, np. na zasadzie "wyjście słychać, ono gdzieś tam pipczy czy szumi, tym bardziej, im bliżej go jesteśmy, ale żeby wyjść, trzeba jednak trochę się nakombinować i poomijac różne tam przeciwności losu i złośliwości albo pouciekać przed czymś/kimś jednocześnie, a to wszystko na czas"... Tak sobie głośno myślę.
--
#86 matius
Oooo, krzyżuwki, gites.
#87 zywek
Mamusiu, Patesy i inne cokolwiek się znające, skończcie z wymówką, że nie znacie ruby'ego, bo przecież @pajper i @grzezlo napisali fajny tutek, bierzcie się do roboty, zamiast zrobić zrobić.