Transkrypcja
Witam Was wszystkich w nowym wątku tutaj na grupie naszej. Ten wątek będzie dotyczył głównie ekspresów. Ja podzielę się tutaj właśnie swoją opinią swojego ekspresu. Ja posiadam ekspres ciśnieniowy automatyczny DeLonghi, którego można obsługiwać przez aplikację na telefonie. Coffeelink się nazywa. Ona dedykowana jest tylko do ekspresów ciśnieniowych automatycznych DeLonghi. I tylko do tych ekspresów, do innych już nie. No i jak mówiłem na blogu, to ten ekspres może przygotować ponad 12 rodzajów kaw. W tym jeszcze można sobie sprawdzić, czy można sobie stworzyć dodatkowo nowy rodzaj kawy. No i tam można też poustawiać sobie też na przykład temperaturę, nietemperaturę, ilość parzenia kawy, jaka ta kawa ma być, czyli aromat kawy, czyli tam może być normalna albo mocna, albo bardzo mocna. To zależy też od człowieka, który pije jaką tam kawę. No i też można ustawić, czy ekspres ma być po prostu na czuwanie włączony, czyli że na standby ustawiony. Akurat ja mam na standby, to normalnie klikam, raczej tak, włączam na początku Bluetooth. Za aplikacją łączę się za pomocą Bluetooth. I potem... A, i żeby skonfigurować taki ekspres, to trzeba na początku wpisać PIN, który będzie potrzebny tylko jednorazowo, a potem normalnie będzie można z niego już tam... Właśnie można z niego już normalnie korzystać z aplikacji. Też można dodatkowo korzystać za pomocą... No... Normalnie, ręcznie, ale ręcznie nie, bo tam jest on dotykowy i dlatego zbytnio nie polecam. No. No to, to na razie tyle. Proszę się śmiało tu wypowiadać na temat swoich ekspresów. Ja już wypowiedziałem co do swojego. A... No i tutaj też możecie w tym wątku też na przykład pytać się co do ekspresów różnych, różnorakich, które na przykład chcecie kupić albo macie, czy posiadacie w domu. Życzę Wam miłego dnia. Pozdrawiam.