Wątki archiwalne

Księga zażaleń (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by denis333 1204 posts last post 5 years ago Closed Page 9 of 61

#161 1 like

@Puszkin Nie tylko Twoje, niestety. :(
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#162 1 like Edited

I znowu święta, takie słabe...
edit: A jednak jest good.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#163 1 like

Czasem nie mogę wytrzymać z ludźmi. Niby ten sam gatunek, ale chyba bardziej rozumiem zwierzęta.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Ha ha ha ha, rozumeim cię doskonale. Też tak czasami mam

Nie mogę znieść, kiedy ktoś próbuje przekonać mnie do poglądów, z którymi nie umiem się zgodzić i mówi, że moje myślenie i poglądy są złe.
Give me a sign.

Wiesz, coś w tym jest. Pies jest z tobą bez względu na wszystko, a człowiek, chyba sama wiesz.
-- (Julitka):
Czasem nie mogę wytrzymać z ludźmi. Niby ten sam gatunek, ale chyba bardziej rozumiem zwierzęta.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Wygląda na to, że dysk mam uszkodzony. Nie mogę kopiować niektórych plików, nie wiem nie znam się na tym czy są bad sektory czy to da się naprawić czy są jakieś uszkodzenia logiczne, kurrka a mam na tym dysku ważne dane.
A dysk nibybył po świeżym formacie. Ogólnie miał jakieś problemy. Zaczęło się od tego, że nie mogłem go wysunąć, był błąd wysuwania urządzenia pamięci masowej, potem jak jeden plik kopiowałem to nie można odczytać z katalogu bądź pliku źródłowego. A jak sprawdziłem go w crystal disk to była ówaga, tylko nie znam się na odczycie logów, i nie wiem czy da się to w jaki kolwiek sposób naprawić, czy dysk po prostu pada.

Łączę się w bólu. W tamtym roku też mi padł dysk, a obiawy były podobne, do czasu aż zdechł totalnie i nawet nie możnabyło na niego wejść. Straciłem 500 gb, zbierane przez 10 lat, i tego już nie odzyskam niestety.
-- (DJGraco):
Wygląda na to, że dysk mam uszkodzony. Nie mogę kopiować niektórych plików, nie wiem nie znam się na tym czy są bad sektory czy to da się naprawić czy są jakieś uszkodzenia logiczne, kurrka a mam na tym dysku ważne dane.
A dysk nibybył po świeżym formacie. Ogólnie miał jakieś problemy. Zaczęło się od tego, że nie mogłem go wysunąć, był błąd wysuwania urządzenia pamięci masowej, potem jak jeden plik kopiowałem to nie można odczytać z katalogu bądź pliku źródłowego. A jak sprawdziłem go w crystal disk to była ówaga, tylko nie znam się na odczycie logów, i nie wiem czy da się to w jaki kolwiek sposób naprawić, czy dysk po prostu pada.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

No tak, ale zobaczymy czy to nie jest przypadkiem błędne sektory logiczne. Bo jeżeli tak to da sięto naprawić bez usuwania danych. Ja ogólnie zamierzam skopiować na komp wszystko co się da z tego dysku puki jeszcze chodzi. Jeżeli to tylko uszkodzenia logiczne to dysk da się przywrócić do stau normalności, bo to nie jest elektroniczne ani fizyczne uszkodzenie

#170 1 like

W święta męczyłem się żeby ustawić RMF w stereo z jak najmniejszym szumem, aby wszystko ładnie zgrać, cały kolendowy wieczór tej stacji, a miałem ustawione wyjście mono na mikrofonie w mixerze i mam wszystko w mono. Kurrr... Odechciewa mi się na prawdę cokolwiek nagrywać czasami.

Mogłeś zgrać ze streama. Miałbyś w stereo

A przeslalbys ten koncert?

Ja niestety nie mogłem, bo wszystko było zapełnione po brzegi, a dodatkowo dysk w laptopie 500 gb, czyli tyle samo co w tamtym, więc nie było najmniejszych szans.
-- (DJGraco):
No tak, ale zobaczymy czy to nie jest przypadkiem błędne sektory logiczne. Bo jeżeli tak to da sięto naprawić bez usuwania danych. Ja ogólnie zamierzam skopiować na komp wszystko co się da z tego dysku puki jeszcze chodzi. Jeżeli to tylko uszkodzenia logiczne to dysk da się przywrócić do stau normalności, bo to nie jest elektroniczne ani fizyczne uszkodzenie

--

No niestety dysk najprawdopodobniej pójdzie na elektro odpady. Jedyne co pocieszające to dane udao się z niego całkowicie skopiować po przejechaniu chkdsk, ale błędne sektory rosną. Było 4, teraz 21.

#175 1 like

Co będziesz wyrzucał, sprzedaj na części.

Ale na jakie części? :D
-- (daszekmdn):
Co będziesz wyrzucał, sprzedaj na części.

--

#177 1 like

Dysk.

#178 1 like

Muszę umyć naczynia, włosy, zjeść resztki po świętach i zrobć pewnie jeszcze parę innych rzeczy, a tak mi się nieeee chceeeee! I na dodatek nie mam z kim grać w Scrable na RS-ie.

A widziałeś kiedyś, by ktoś z dwóch dysków składał jeden? :D
-- (daszekmdn):
Dysk.

--

#180 1 like

Czasem ludzie kupują uszkodzone dyski aby wymienić części w celu odzyskania danych ze swojego uszkodzonego.