Kolejny test na covid. Oj - bolało. I jebana wpycha ten patyczek głębiej i głębiej choć widzi po wyrazie twarzy, że boli. W ogóle dlaczego wymaz pobiera się z obu stron? W jednej dziurce jest wirus a w drugiej nie? xD
Ludzie są dziwni. Deklarują, że zrobią coś w tym tygodniu, a tego nie robią. Tak jak ten pan z serwisu, gdzie oddałem sansę zip, bo grał prawy kanał, i żeby zmienił gniazdo słuchawkowe. Obiecał, że zrobi to w tym tygodniu, i że będzie dzwonił, kiedy sansa będzie gotowa. Deklarował, że na środę lub wtorek będzie i co? I nie mam jeszcze żadnych wiadomości, jak tam postępy, czy można tą sansę odbierać, czy jeszcze nie, nie wiem, co się dzieje.
-- (denis333): Wczoraj przez przypadek usunąłem kumplowi rawie 2tb danych. Teraz weź to chłopie odzyskuj.
--
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.