Wątki archiwalne

Księga zażaleń (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Założony przez denis333 1204 wpisy ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 51 z 61

#1001 2 polubienia

Nieprawda, ładna. 19 stopni, słoneczko nadaje... :P

Zależy gdzie? U mnie rano była w miarę ładna, potem się rozpadało, ale to i może dobre, łostatnio deszczów u nas mało to i musi trochę popadać

U mnie właśnie też leje i wieje.

Brak kultury w tym Jukeju.

I profesjonalizmu za grosz!

#1006 2 polubienia

No ja tam nie wiem w sumie. Można przecież uznać, że angielska pogoda w Anglii to prawdziwa profeska...
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

A idź pan, to jest taka partanina, że owszem, tworzy nową jakość, tylko dlaczego taką obleśną?

U mnie pogoda ładna, chodź chłodnawo.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

U mnie obecnie trochę pokrapuje deszcz, chociaż wczoraj cały dzień był słoneczny i ładny.

Powinienem tyle lat mieszkając w UK przyzwyczaić się do takiej pogody, ale jak chce się iść na siłownię np to jak tu nie narzekać?

#1011 2 polubienia Edytowano

Kolejny test na covid. Oj - bolało. I jebana wpycha ten patyczek głębiej i głębiej choć widzi po wyrazie twarzy, że boli. W ogóle dlaczego wymaz pobiera się z obu stron? W jednej dziurce jest wirus a w drugiej nie? xD
ENFP

To trza było się znieczulić przed testem. :P

Wczoraj przez przypadek usunąłem kumplowi rawie 2tb danych. Teraz weź to chłopie odzyskuj.

jakoś tak smutno...
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Nie wyspałem się, bo padał deszcz, i teraz też pada i tłucze w blachę. :p :p :p.

Ludzie są dziwni. Deklarują, że zrobią coś w tym tygodniu, a tego nie robią.
Tak jak ten pan z serwisu, gdzie oddałem sansę zip, bo grał prawy kanał, i żeby zmienił gniazdo słuchawkowe. Obiecał, że zrobi to w tym tygodniu, i że będzie dzwonił, kiedy sansa będzie gotowa. Deklarował, że na środę lub wtorek będzie i co? I nie mam jeszcze żadnych wiadomości, jak tam postępy, czy można tą sansę odbierać, czy jeszcze nie, nie wiem, co się dzieje.

Dzisiaj pogoda mega paskudna, chyba przyszło z UK.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Upsss. Rozszarpał bym :D.

-- (denis333):
Wczoraj przez przypadek usunąłem kumplowi rawie 2tb danych. Teraz weź to chłopie odzyskuj.

--
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#1019 1 polubienie

Mnie też nawiedził pociąg TLK Deszczowiec.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

2 tb!
Masakra!
-- (denis333):

--