Wątki archiwalne

Księga zażaleń (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Założony przez denis333 1204 wpisy ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 12 z 61

Nie mam weny na pisanie i jest mi z tego powodu źle. Prowadzę bloga, a nie mam co na niego wrzucić.
Give me a sign.

#222 1 polubienie

Nie, nie jest z Tobą źle. Chyba, że ze mną też jest coś źle. CHoć nie, ja się nie czuję nierozumiana przez otoczenie. Po prostu mam świadomość, że ma mnie ono tam, gzie słonko nie dochodzi.

Ja po prostu nie mam takich poglądów jak ludzie, którzy mnie otaczają.
Give me a sign.

#224 1 polubienie Edytowano

A u mnie odwrotnie: ludzie, którzy są wokół, nie pojmują moich poglądów. :D

Zdasz, kto jak nie ty?
-- (Paulinux):
Powiedzcie mi że zdam. :/

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#226 1 polubienie

Mój pieseł dzisiaj złapał za nogę listonosza. W końcu przestanie do mnie przychodzić :D
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#227 2 polubienia

Ee, już zdała. I po co był ten strach, to ja tam nie wiem. Świat by się skończył, gdyby Paulina się nie nauczyła.

#228 2 polubienia

Faktycznie, zdałam, czwóreczka, ale to nie na ten wątek :)
Happy hacking

#229 1 polubienie

Ależ skąd. Możesz przecież pożalić się, że czemu nie 5.

NVDA kończy wsparcie dla jedynego słusznego systemu operacyjnego jakim jest Windows 7!

#231 1 polubienie

A niech ich szlak...
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Oż kurcze!
Give me a sign.

#233 1 polubienie

Nie nawidzę śniegu!

#234 1 polubienie

Finally. Przestanę dostawać pytania, że jak to zrobić, ale czekaj, ja mam win7. A w win10 można zrobić coś dużo prościej.
Dla pocieszenia powiem wam, że wersje nvda starsze będą przecież wam normalnie działać na win7, problem stanie się pewnie palący dopiero za kilka lat, bo co brakuje tym starszym wersjom nvda.
-- (DJGraco):
NVDA kończy wsparcie dla jedynego słusznego systemu operacyjnego jakim jest Windows 7!

--
po co mi sygnatura?

I znowu ta środa! Jak ja nie nawidzę tego dnia...
Poza tym mam złe odczucia do samego świata. Wszyscy staczamy się na dno, jest coraz gorzej. Ostatni wybuch epidemii covid 19 mnie utwierdza w przekonaniu. Nie wiemy co może być za 5 10 lat a może nawet za rok, kilka miesięcy, dzień?
Kto w 2019 roku myślał, że będziemy chodzić w maskach, że będą jakieś obostrzenia itd? No i rząd, który wykorzystuje sytuacje, wprowadzając jakieś bezsensowne niepotrzebne nikomu może nie ustawy, ale opcje w prawie, nwm jak to nazwać, wyrok odnośnie aborcji, teraz podatek od reklam w radiu telewizji i internecie, podatek od cukru, ja pitole.
Ten świat schodzi na koty.

#236 1 polubienie Edytowano

No no, od kotów to Ty się odczep, dobre?

Podziękujcie tylko iwyłącznie sobie wyborcy pisu. Macie co chcieliście.
-- (DJGraco):
I znowu ta środa! Jak ja nie nawidzę tego dnia...
Poza tym mam złe odczucia do samego świata. Wszyscy staczamy się na dno, jest coraz gorzej. Ostatni wybuch epidemii covid 19 mnie utwierdza w przekonaniu. Nie wiemy co może być za 5 10 lat a może nawet za rok, kilka miesięcy, dzień?
Kto w 2019 roku myślał, że będziemy chodzić w maskach, że będą jakieś obostrzenia itd? No i rząd, który wykorzystuje sytuacje, wprowadzając jakieś bezsensowne niepotrzebne nikomu może nie ustawy, ale opcje w prawie, nwm jak to nazwać, wyrok odnośnie aborcji, teraz podatek od reklam w radiu telewizji i internecie, podatek od cukru, ja pitole.
Ten świat schodzi na koty.

--

@misiek. Odczep się od pisu.

No no, nie róbmy tu wojenek politycznyvh.

#240 1 polubienie

A kto dał podatek medialny od reklam? Ufoludki?
-- (markus1234):
@misiek. Odczep się od pisu.

--