Wielka szkoda, że nie chcesz powiedzieć co ci nie pasuje. Dla mnie wszystko idzie w dobrą stronę, a w szczegulności konferencje i rozmowy głosowe to jest to, co jeszcze w przyszłości jak apka mobilna będzie dopięta na ostatni guzik może przybyć wiele ludzi. -- (DJGraco): Nie podoba mi się aktualny rozwój platformy, z której do was piszę. W szczegóły nie chcę wnikać nie chce burzy robić do samego autora projektu nic nie mam.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Nie mogę w ogóle spać., bo w dach tłucze deszcz. Więc siedzę przed komputerem iczekam aż przestanie padać. Najwyżej w dzień się prześpię, bo w końcu i tak nigdzie nie idę, mam studium tylko co drugi weekend, a tygodnie mam wolne. Nieraz już w dni dosypiałem i nic mi się nie działo, chociaż nie wiem, czy takie spanie w dzień jest dobre. Ps. Niestety w moim pokoju na górze, tak samo jak u mojej siostry, która też mieszka na górze, jest okno dachowe. Szczególnie jak jest mocniejsza ulewa, tak, jak było w lecie, to już w ogóle jest masakra.