Wątki archiwalne

Księga zażaleń (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by denis333 1204 posts last post 5 years ago Closed Page 11 of 61

#201 1 like

@Misiek Bynajmniej.
Ja po prostu rozumiem ją szerzej, niż Ty. Tak mi się wydaje.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Wielka szkoda, że nie chcesz powiedzieć co ci nie pasuje. Dla mnie wszystko idzie w dobrą stronę, a w szczegulności konferencje i rozmowy głosowe to jest to, co jeszcze w przyszłości jak apka mobilna będzie dopięta na ostatni guzik może przybyć wiele ludzi.
-- (DJGraco):
Nie podoba mi się aktualny rozwój platformy, z której do was piszę. W szczegóły nie chcę wnikać nie chce burzy robić do samego autora projektu nic nie mam.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#203 3 likes

Też uważam, że wszystko na obecny czas jest bardzo dobrze.

#204 4 likes

Uważam podobnie, że jest dobrze.
Give me a sign.

Nie mogę przejść zamkowych murów w Crazy Party.
Give me a sign.

Ahhhahhhaa. Ja ich też nie mogłem przejźć, ale po kilku tam próbach udało się uzyskać plus ileś punktów, by się dostać dalej

#207 1 like

Nic mi się nie chce!

Nie mogę poradzić sobie z perłami w Crazy Party. Jakie to jest trudne!
Give me a sign.

Perły? W jakim to jest świecie?
W zamku?
Perły są wmiarę proste trzeba się nauczyć.

Nie, na plaży.
Give me a sign.

#211 Edited

Nie mogę w ogóle spać., bo w dach tłucze deszcz. Więc siedzę przed komputerem iczekam aż przestanie padać. Najwyżej w dzień się prześpię, bo w końcu i tak nigdzie nie idę, mam studium tylko co drugi weekend, a tygodnie mam wolne. Nieraz już w dni dosypiałem i nic mi się nie działo, chociaż nie wiem, czy takie spanie w dzień jest dobre.
Ps. Niestety w moim pokoju na górze, tak samo jak u mojej siostry, która też mieszka na górze, jest okno dachowe. Szczególnie jak jest mocniejsza ulewa, tak, jak było w lecie, to już w ogóle jest masakra.

#212 1 like

Mam 4+ z egzaminu. Aż i tylko, biorąc pod uwagę przedmiot. I plany na dziś się posypały. Jestem wykończona!

#213 1 like

Proponuję zrestartować się poprzez wizytę na konferencji wieczorkiem. :)

#214 2 likes

Chyba się przyda. :)

Mam bardzo silną migrenę przez trzeci dzień.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#216 1 like

Współczucie koleżanko. A skoro już zaczęłam pisać, to też się pożalę. Jest mi po prostu źle. O.

#217 1 like

Powiedzcie mi że zdam. :/
Happy hacking

W środę czułem się fatalnie, nwm byłem jakiś podenerwowany to chyba przez pogodę i niewyspanie, ale nie napisałem tego wcześniej

#219 1 like

Eee, Paulino, skoro ja zdałam wczoraj, to czemu nie Ty?

Czuję się nierozumiana przez otoczenie. Czy coś ze mną nie tak?
Give me a sign.