Policz sobie, android 7 jeszcze działa, wada po prostu starych andridów jest taka, że nie mają aktualizacji bezpieczeństwa, oraz ryzykujesz, że coś fajnego się pojawi w androidzie 11, lub 12 a ty nie będziesz tego mieć. Jednak do samego działania, powinien telefon pochodzić te 2 lata, 3, bo 4 to raczej nie. Jak ja wymieniałem telefony to nie ze względu na niskiego androida tylko dlatego, że się zepsuł, albo zamulał, no i fakt, niskie androidy zamulały kiedyś bardziej.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
W przypadku telefonów przyznaję Ci rację. Za kilka lat rynek wymusi na nas to, że będziemy wieszać sobie minilaptopy na szyi i w ten sposób egzystować.
Taa. Zaczęło się od wielkich cegieł, potem miniaturowe nokie i inne telfony z Symbianem a teraz znowu wielkie heh. Moja babcia ma taką jakąś starą nokię. Jest świetna! Mniejsza nawet od iphone SE!
Nie popadajcie w paranoję, kilka lat i tręd się odwróci pewnie, a przynajmniej będą telefony dla 90% ludzi akceptowalne, czyli wielkość kompaktów w granicach s10e, tylko kilka modeli do wyboru, iphone se2020 odniesie sukces, więc ktoś wpadnie na stworzenie kompaktu androidowego.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.