android

Telefon kompaktowy w roku 2020

Started by magmar 373 posts last post 3 years ago Page 3 of 19

ona była chyba docelowo na androidzie 8, dostanie pewnie do 10 i tyle. Z drugiej strony nawet na tym androidzie 10 podziała jeszcze kilka ładnych lat.
po co mi sygnatura?

Dzięki, Papierku.
O to chodziło.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

A gdyby miała wsparcie do dziewiątki to ile by podziałała?

Policz sobie, android 7 jeszcze działa, wada po prostu starych andridów jest taka, że nie mają aktualizacji bezpieczeństwa, oraz ryzykujesz, że coś fajnego się pojawi w androidzie 11, lub 12 a ty nie będziesz tego mieć. Jednak do samego działania, powinien telefon pochodzić te 2 lata, 3, bo 4 to raczej nie. Jak ja wymieniałem telefony to nie ze względu na niskiego androida tylko dlatego, że się zepsuł, albo zamulał, no i fakt, niskie androidy zamulały kiedyś bardziej.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

To jakim cudem telefony Kapsys mają wsparcie:)? Pytam serio. Wiem, że to złom, ale mimo wszystko jest to interesujące.

Nie mają
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Heh, ja mam piętnastoletniego soniaczka i działa po dziś dzień.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Seria w?

Nie, k750 i, no może przesadziłem z tymi piętnastoma laty, ale 13 to ma bankowo.
-- (pates):
Seria w?

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

nie porównuj żywotności kiedyś telefonów do dzisiejszych, gdzie 5 lat dla telefonu to jest maks
po co mi sygnatura?

#52 1 like Edited

Ja tak to podsumuję całą dyskusję.

Świat schodzi na psy i taka jest prawda.

#53 1 like

W przypadku telefonów przyznaję Ci rację. Za kilka lat rynek wymusi na nas to, że będziemy wieszać sobie minilaptopy na szyi i w ten sposób egzystować.

Oczywiście, te minilaptopy wieszane na szyi to będą rozwiązania kompaktowe.

#55 Edited

Taa. Zaczęło się od wielkich cegieł, potem miniaturowe nokie i inne telfony z Symbianem a teraz znowu wielkie heh.
Moja babcia ma taką jakąś starą nokię. Jest świetna! Mniejsza nawet od iphone SE!

Nie popadajcie w paranoję, kilka lat i tręd się odwróci pewnie, a przynajmniej będą telefony dla 90% ludzi akceptowalne, czyli wielkość kompaktów w granicach s10e, tylko kilka modeli do wyboru, iphone se2020 odniesie sukces, więc ktoś wpadnie na stworzenie kompaktu androidowego.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Wsumie, zawsze podłapują od Appla więc może,

Akurat wtedy moja sonówka odmówi posłuszeństwa. Hie hie.

Kiedy, Xdd

Pates, jak historia zatoczy krąg i telefony kompaktowe w moim rozumieniu wrócą do łask.