Wątki archiwalne

Wywiady, reportaże - słowem, gdzie jeszcze pojawiają się Eltenowicze

Założony przez gadaczka 110 wpisów ostatni wpis 10 godzin temu Zamknięty Strona 6 z 6

#101 1 polubienie

Bo ta pani strasznie mi się nie podoba
🇺🇦 🇵🇱

#102 1 polubienie

Ta pani, co z nami gada?

tak
🇺🇦 🇵🇱

#104 1 polubienie

Hm... Akurat jej bym się aż tak nie czepiała. Gorsze jest to, że z wywiadów, które trwały po parę minut postanowili wyciąć akurat te fragmenty, nie inne do tej zajawki.

#105 1 polubienie

Mnie w każdym razie bardziej rażą te kocopoły, które koledzy opowiadali. No jak nakręceni, jakby ich ktoś programował, że do pani z radia to trzeba naopowiadać, że są takimi szczęśliwymi, uduchowionymi dzieciaczkami, patrzącymi sercem. I wątpię, żeby ich ktokolwiek do tego zmuszał, bo i mnie nie zmuszali.

#106 1 polubienie Edytowano

Hm, akurat jedną z osób tam występujących znam i wątpię, żeby mówiła tak dlatego, że to dla pani z radia

Ale Alan uratował wszystko. :D Bo ten chłopiec ma na imię Alan, tak? Ten, który powiedział, że wszyscy są piękni
🇺🇦 🇵🇱

#107 1 polubienie

Tak, Alan. Ja znam i tę, o której prawdopodobnie mówisz, i drugą. A do trzeciej takie słowa nawet pasują.

#108 1 polubienie Edytowano

@Monia01 powiem Ci taką ciekawostkę, że ostatnio usilnie starałam się znaleźć ten teledysk Owińsk na Yt. No i... Nie było go. :O

#109 1 polubienie

O, a to dziwne :O Chociaż faktyczne, tam tekst był taki, że w sumie to zrozumiałabym, gdyby nie chcieli się nim chwalić :D
🇺🇦 🇵🇱

#110 1 polubienie

Wykonanie w zasadzie też żałosne. Może chociaz wizualnie wyglądało to lepiej?