[18 plus] Epapierosy. Co o tym sądzicie?
Wróć do Inne#601 camila
Być może, pochodze i poszukam w piątek. ;)
#602 zywek
Nie kupuj v16 ani v18, bo nie ma do nich grzałek ostatnio. Za dużo smocków powychodziło i chyba nie ściągają grzałek do tych większych już.
#603 camila
Kurcze, a ja zawsze myslalam, ze one są najbezpieczniejsze ze względu an to, żę ich jest właśnie dużo. ;)
#604 djdenismusic
Ja osobiście posiadam woopoo drag S pro. moc praktyczna do 80v w zupełności mi wystarcza. Do tego akumulatorek 3000 v daje radę. Zaletą jestto, że ponoć w razie potrzeby można sobie do niego ogarnąć górę i przejściówkę, co umożliwia nam wsadzenie innych grzałek niż domyślne.
#605 misiek
A ja tam już zostanę przy boxach. Aegis max daje radę pięknie. Nawet jeszcze nie zniszczony i śmiga bez zarzutu. Tylko lipa, że ostatnio w kółko jeden liquid, ale wiadomo kasa.
#606 djdenismusic
No zależy kto czego potrzebuje. Ja aktualnie palę 6 mg przy ok 70 V, więc taki podzik spokojnie mi wystarcza.
#607 camila
Cieszę się, że daje radę, parowniczek też zostawiłeś? ;) Właśnie chciałabym box też. Mam słąbość do duuużego urządzenia i duuużych chmurek ;)
#608 zywek
To tylko RBA o ile pamiętam, ale często trzeba watę wymieniać.
Natomiast nie 70v, tylko 70w, ale to szszczegół. Do v18 pasują grzałki z v16, ale ja nie mogę znaleźć ani jednych ani drugich. Teoretycznie więc były najbezpieczniejsze, ale chyba w innych czasach. Za dużo tych v9 powychodziło, teraz jakieś rpm3 do nordóœ piątek itd, w sklepach nie wiedzą, co mają ściągć, bo skąd mają wiedzieć, czego ludzie będą najczęściej używać? A nawet jak ściągają grzałki do v12/16/17 to i tak one ni przychodzą. Można zamawiać z sofly albo liquidera chyba, ale to też nie ma gwarancji, jak stara taka grzałka będzie.
Aegis legend 2 mi sie ostatnio rozleciał, odkleił mi się connector, a nie mam wystarczająco dobrego kleju, żeby isę tym zająć.
#609 camila
Aahahaha nie jesteś jedyny. O to mi chodziło, że geegvape ostatnio sie rozbestwiło :D
#610 zywek
I to już drugi, należy podkreślić. A w sklepie tak zachwalali, że można wyrzucić z pałącu kultury i nic się nie stanie.
#611 misiek
Parowniczek oczywiście zostawiłem i też ma się świetnie. Mój brat kupił ostatnio jakiegoś Aegisa, ale nawet nie wiem czy o model się pytałem. Jest większy, ale krótrzy od Maxa. Wyświetlacz ma podobny nie dotykowy. Jest na akumulator 18 650, ale nie pamiętam, czy na jeden, czy na dwa.
#612 papierek
solo 2 jest bardzo fajny, jak była jedynka, ale jak ktoś chce powyżej 80W to nie
-- (camila):
Hej hej. Jak radzicie sobie w kryzysie? ;)
Bo ja - jestem znowu w kropce. :P Dragg mnie draga bardziej w swojąstronę, albo coś od Lost Vape na przyklad. GeegVape ostatnio sie rozbestwilo i stracilo na jakosci. Wyszly nowe Aegis - T200 z dotykowym ekranem, nowy Legend, Boost 2, Hero 2, Max 2, Solo 2 chyba rowniez. Ludzie maja mieszane uczucia odnosnie tychze.
Przestalam uzywac Glo - dwie sztuki ze zgubionym akcesorium do czyszczenia mi leza i fajnie, ze ESmoking World prowadzi jakby utylizacje / recykling starego sprzetu do wapowania. Testowalam ostatnio jakas jednorazowke od smoka i - jestem w szoku jak tak tani sprzet potrafi oddawac owocowe, slodkie smaki, a to bywalo problematyczne nawet w drozszym, starszym sprzecie.
wracajac do zmiany setupu, bo chcialabym w koncu opowiedziec sie po ktorejs ze stron: zestaw do waporyzacji ziol i koncentratow mam ogarniety :D - zwlaszcza jak ostatnio rzucilam sie na Vapcapa, ale do nikotyny - sprawa jest trudniejsza, bo i produktow jest wiecej... Zobaczymy, co uda sie zdobyc przyjmujac do 250 zl za box / modo pod. :D
Gora - bo dla mnie najwazniejsze sa sprawdzone rozwiazania zostanie postawiona na ktores TFV - 16 lub 18?
To jak z tymi dragami? Najbardziej podoba mi sie drag 3 lub nowy E65 czy jakos tak. MImo, ze drag 3 jest juz starszy, to jakos widzi mi sie jako idealne wejscie w nowa marke. ;)
--
#613 camila
No to od poprzedniego tygodnia już mam... Centaurusa od Lost Vape z górą - Subohm Centaurus z zestawu, box do 200 w bodaj, grzałka większa wyciągnie do 130 w. Sterowanie jest trochę inne niż zwykle i wybór trochę egzotyczny, ale robi to co powinien. ;)
#614 misiek
No to w boxy idziemy, super.
#615 sanklip
Co to znaczy sterowanie inne niż zwykle?
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#616 camila
Lost Vape korzysta ze swoich rozwiązań i dodają trzeci przycisk select, który służy do poruszania się po menu, nie tak jak przycisk fire na innych urządzeniach.
#617 zywek
Ej, co to ten centaurus jest? Nigdy nie słyszałem. TO jak zeus wygląda? Bo subohm mi się tylko z zeuskiem kojarzy
#618 mucha
no subohm to zeusek
#619 camila
To taki dość generyczny parowniczek jest. ;) Górny airflow, dolewanie to przekręcenie capa i odchylenie go pod kątem by go ściągnąć. NIe cieknie zupełnie. ;)
#620 Agata.d
Ja mam atomizer od Zeusa taki ze ściąganym kapselkiem i też nie cieknie nic a nic, a zdarzało mi się trzymać elektryka w plecaku.