[18 plus] Epapierosy. Co o tym sądzicie?
Wróć do Inne#581 Agata.d
Nie, to nie Ikos, one mają inną zasadę działania.
-- (sanklip):
Ikos może?
--
#582 sanklip
Ok, rozumiem. Sory w takim razie.
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#583 zywek
Nie chodzi o żadne cardrridge.
#584 djsenter
Ja ostatnio widziałem takiego, niby to E Papieros jedno razowy chyba, ale były takie płaskie i miały wejście na jakiś wkład, bo raczej niebył to port do podłączenia czegoś.
Miał przycisk, który trzeba było nacisnąć 3 razy, potem wcisnąć i przytrzymać podczas palenia.
Mocniej drapał w gardło, był nie dobry, ale to chyba kwestia smaku, bo tytoniowy i ogólnie nie było to przyjemne doświadczenie.
Nie mam pojęcia, do jakiej kategorii się on zalicza i czym on właściwie był, ale no.
#585 misiek
To już trochę nowszy pewnie jakiś Eking, lub coś w tym stylu. Możesz sobie w tym wymienić całą górę i normalnie zalewać. Fabryczne w ogóle mega szybko się paliły więc tego.
#586 sanklip
Ten na wkłady z żaby to Logic, albo vuse.
Średnio opłacalny interes na dłuższą metę
Heilung -
"Norupo".
#587 mucha
dobra a jak to przedstawia się cenowo?
#588 pates
Sama zabawka jakieś 50 zł, wkłady po 14, jak ostatnio patrzyłem.
#589 sanklip
Dokładnie. Niby 2 po 24, albo 1 po 13, a jak z edycji limitowanej to prawie 16 zł x 1 wkład.
Plus to, że jest to urządzonko na prawdę malutkie. i praktycznie bezobsługowe.
Te wkłady mają nie całe 2 ml liquidu. więc jak kto więcj popala to lipa trochę.
Heilung -
"Norupo".
#590 pates
Jak dla mnie to jest jednak raczej taka zabawka, niż prawdziwa fifka, no ale co kto lubi, prawda?
#591 Agata.d
Jeśli ktoś pali coś słabszego, to dla niego jest w sam raz. Dla mnie już bez zwykłego elektryka to tak słabo, gdybym miała używać tylko tego przez cały czas. Mogłabym pallić i palić i bym się nie napaliła/ XD
#592 mucha
ja elektrykiem się napalę mocą 6. Ale jak nie mam olejków to glo też daje radę
#593 Agata.d
Glo tak, nawet dla mnie całe Glo to jest za dużo, ale Logic to troszkę co innego jednak jest i dużo słabsze, też palę szustki,
#594 sanklip
Poza tym logic i Vuse mają ograniczoną i to dość mocno ilość smaków do wyboru. Glo próbowałam kiedyś, nie smakowało mi. Ciekawa jest natomiast sygnalizacja wibracjami, kiedy np. kończy się wkład albo kiedy sie podgrzał, bo tam trzeba kilka sekund odczekać po włożeniu wkładu.
Heilung -
"Norupo".
#595 pates
Kolega z klasy sobie ciekawie już eksperymentuje ze smakami. Robi różne mieszanki często i powiem wam, że takie raczej konkret.
#596 misiek
15 zł za 2 ml :XD
#597 pates
No właśnie.
#598 sanklip
No dramat tak troszku.
I to jeszcze nie wszędzie kupisz.
Heilung -
"Norupo".
#599 camila
Hej hej. Jak radzicie sobie w kryzysie? ;)
Bo ja - jestem znowu w kropce. :P Dragg mnie draga bardziej w swojąstronę, albo coś od Lost Vape na przyklad. GeegVape ostatnio sie rozbestwilo i stracilo na jakosci. Wyszly nowe Aegis - T200 z dotykowym ekranem, nowy Legend, Boost 2, Hero 2, Max 2, Solo 2 chyba rowniez. Ludzie maja mieszane uczucia odnosnie tychze.
Przestalam uzywac Glo - dwie sztuki ze zgubionym akcesorium do czyszczenia mi leza i fajnie, ze ESmoking World prowadzi jakby utylizacje / recykling starego sprzetu do wapowania. Testowalam ostatnio jakas jednorazowke od smoka i - jestem w szoku jak tak tani sprzet potrafi oddawac owocowe, slodkie smaki, a to bywalo problematyczne nawet w drozszym, starszym sprzecie.
wracajac do zmiany setupu, bo chcialabym w koncu opowiedziec sie po ktorejs ze stron: zestaw do waporyzacji ziol i koncentratow mam ogarniety :D - zwlaszcza jak ostatnio rzucilam sie na Vapcapa, ale do nikotyny - sprawa jest trudniejsza, bo i produktow jest wiecej... Zobaczymy, co uda sie zdobyc przyjmujac do 250 zl za box / modo pod. :D
Gora - bo dla mnie najwazniejsze sa sprawdzone rozwiazania zostanie postawiona na ktores TFV - 16 lub 18?
To jak z tymi dragami? Najbardziej podoba mi sie drag 3 lub nowy E65 czy jakos tak. MImo, ze drag 3 jest juz starszy, to jakos widzi mi sie jako idealne wejscie w nowa marke. ;)
#600 mucha
a jakiś Smok? mam starszego kupionego urzywanego i nic się z tym sprzętem nie dzieje, góra tfv 18 też jest fajna ewentualnie zeus subochm ale to dla tych co lubią się szkiełka bić, brat ma tego zeusa i jeszcze nigdy szkła nie pobił