Realne 100 w przez większy akumulator. Tyle, że ja nie mam docelowego, ino korzystam z adaptera, mam ten 18650 a potrzebny jest 21700 . Adapter to przejściówka z 18650. na taki właśnie, taka plastikowa rolka z pinem na końcu.
@agata.d Ja rozpaczam, że teraz trzeba się tyyyle nakombinować żeby zapalić. Jakieś glikole, gliceryny, inne cuda na kiju, dla chwili przyjemności... Chyba to rzucę w cholerę :P
Nic nie trzeba, kupujesz gotowy premix, shota nikotynowego, w sklepie ci nawet zmieszają i gotowe. -- (djdenismusic): @agata.d Ja rozpaczam, że teraz trzeba się tyyyle nakombinować żeby zapalić. Jakieś glikole, gliceryny, inne cuda na kiju, dla chwili przyjemności... Chyba to rzucę w cholerę :P
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
@misiek z tym, że tych premixów już prawie nie ma. A przynajmniej u mnie zarówno w edymie jak i vcp stwierdzili, że nie dostają nowych, i trzeba wszystko robić samemu, albo kupować gotowe liquidy 10 ml, co się kompletnie nie opyla. @camila wszystko było by spoko, gdyby nie fakt, że łatwo można popierniczyć proporcje. A przynajmniej póki co dla mnie jest to to jakieś takie skomplikowane. :P
Jeżeli chcesz mieć lq 50 na 50 to glikolem, ale w tych long fillach jest sam glikol i aromat, więc jak nie dolejesz glikolu to będzie 70 na 30, też dobry liquid, taki gęściejszy. -- (zywek): zadne samą gliceryną. Gliceryną i glikolem jeszcze.
To ja nie wiem o cb. Ja mam taki mały vapeshopik w okolicy i co ruż przychodzę to mają ciągle jakieś nowe, których wcześniej nie miałem. -- (djdenismusic): @misiek z tym, że tych premixów już prawie nie ma. A przynajmniej u mnie zarówno w edymie jak i vcp stwierdzili, że nie dostają nowych, i trzeba wszystko robić samemu, albo kupować gotowe liquidy 10 ml, co się kompletnie nie opyla. @camila wszystko było by spoko, gdyby nie fakt, że łatwo można popierniczyć proporcje. A przynajmniej póki co dla mnie jest to to jakieś takie skomplikowane. :P
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Po to mam w,łaśnie rolety xd. Żeby to nie szyby cierpiały. :P -- (balteam): Dowalić im akcyzę na wszystko, a nie potem tylko jarają w domach i całe szyby zasyfione :P