Inne

[18 plus] Epapierosy. Co o tym sądzicie?

Started by misiek 647 posts last post 1 year ago Page 27 of 33

Dokładnie tak Agato, nie żucam nazwiskami ksywami i td. Przypomnij sobie jak ten black rynek funkcjonował i defacto funkcjonuje w przypadku ruskich fajek, metowego alko czy zioła i innych tego typu substancji/ urzywek. Czy ktoś mnie na ulicy zaczepi celem zbadania zawartości mojego kardridża? Nie sądzę.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

metanol to i nawt można w sklepie z odczynnikami kupić nawet, bo służy albowiem do wielu innych zastosowań, więc ten. :D
ENFP

#523 1 like

zacznijmy od tego, że co do papierosów rynek był swego czasu jawny, stał sobie gościu na bazarku i to sprzedawał, z e papierosami jest o tyle dobrze, że nikt tak w zasadzie nie udowodni jeszcze olejków bez akcyzy i nie ma się do czeo przyczepić, ponieważ ktoś kolwiek oarnięty może zrobić bazę z artykółów z apteki

Ale trzeba kupowac opwiednie produkty, kosmetycznych nie możesz, gliceryny w sensie.

Dokladnie. Moge sprobowac taka zrobic i powiem wam wtedy jak to wyjdzie, bo litra glikolu propylenowego jest tania jak barszcz
ENFP

@mucha poza tym glikolu tak ło w butelce, to w aptece nie dostaniesz. Trzeba kupować i tak z internetów. W nastepnym tygodniu postaram sie zrobic material.
ENFP

o to dobry pomysł i jak postoi to powiez jak wyszło. Tylko jak już to aromaty bież z wyższej półki

Dobrze. ;)
ENFP

Hej!

Moja historia z paleniem to jest taka: :D
Kilka lat wstecz, to zdarzało mi się palić zwykłe, ale tylko miętowe, ewentualnie jakieś tam jagodowe, czy coś, no smakowe ogólnie. Paliłam tylko w towarzystwie, nigdy sama, zawsze jak się z kimś palącym sspotykałam, bo tytoniuchy aż do tego stopnia mi to nie smakowało, żeby mnie wciągnęło.
Natomiast jak poznałam e-palaczy...:D to się to zmieniło. Na początku nieznacznie, bo w miarę mi to zaczęło smakować, szczególnie po alkoholu :D ale też niebardzo chciałam się z początku przekonać, żeby spróbować.

A teraz mam swoje dwa, jeden to mi się tak przyplątał na spróbunek, ale ze mną zostanie i już obyć się nie mogę bez nich :D szybko się uzależniłam xd.

Nie chce ktoś aegisa? :D
ENFP

podziękuję, za kazdego aegisa legend przeżywa wieczny odpoczynek

#533 Edited

Ale zioomuś, mój lepszy :d Jak przeżył moje użytkowanie, to co dopiero twoje ;)
ENFP

dziewczyno spadać to on sobie może u mnie nie czyta jednego akumulatora i pa pa

Poza tym, jeśli o to chodzi, to tak duże sprzęty teraz raczej nie mają racji bytu z powodu cen liquidów. Ja palę cały czas z poda Drag X i niczego więcej nie chcę. Owszem. Małe to to, w łapie coś większego zwykle miałem, ale cóż. Nie będę zarabiał tylko na lq. Wolę kobiecie kupić jakiś perfum, kosmetyk czy innego kwiatka albo coś słodkiego. Mnie palenie wynosi na miesiąc około 20/ 30 zł, no i od czasu do czasu 2 dyszki grzałka. Odpowiada mi to w pełni.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

Ja chcę! ja! ja! ja!
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Stówk i jest twój. Wysyłka po nowym roku :D
ENFP

No to kasa po nowym roku.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

To się zgadza. ;) Chcesz z górą czy bez?
ENFP

Nie no, pewnie, że z górą. I jak możesz już zarezerwuj go dla mnie. On jest napewno całkowicie sprawny? Akumulatorki też dodajesz?