Dokładnie tak Agato, nie żucam nazwiskami ksywami i td. Przypomnij sobie jak ten black rynek funkcjonował i defacto funkcjonuje w przypadku ruskich fajek, metowego alko czy zioła i innych tego typu substancji/ urzywek. Czy ktoś mnie na ulicy zaczepi celem zbadania zawartości mojego kardridża? Nie sądzę.
zacznijmy od tego, że co do papierosów rynek był swego czasu jawny, stał sobie gościu na bazarku i to sprzedawał, z e papierosami jest o tyle dobrze, że nikt tak w zasadzie nie udowodni jeszcze olejków bez akcyzy i nie ma się do czeo przyczepić, ponieważ ktoś kolwiek oarnięty może zrobić bazę z artykółów z apteki
W skrocie wyjdzie to tak. Nalezy pamietac o najczystszym glikolu, sa nawet zestawy, i miesza sie za zwyczaj jeden do jednego, aromat i nikotyna osobno, to już proporcje. Odstawic na dobe i poczekac.
@mucha poza tym glikolu tak ło w butelce, to w aptece nie dostaniesz. Trzeba kupować i tak z internetów. W nastepnym tygodniu postaram sie zrobic material.
Moja historia z paleniem to jest taka: :D Kilka lat wstecz, to zdarzało mi się palić zwykłe, ale tylko miętowe, ewentualnie jakieś tam jagodowe, czy coś, no smakowe ogólnie. Paliłam tylko w towarzystwie, nigdy sama, zawsze jak się z kimś palącym sspotykałam, bo tytoniuchy aż do tego stopnia mi to nie smakowało, żeby mnie wciągnęło. Natomiast jak poznałam e-palaczy...:D to się to zmieniło. Na początku nieznacznie, bo w miarę mi to zaczęło smakować, szczególnie po alkoholu :D ale też niebardzo chciałam się z początku przekonać, żeby spróbować.
A teraz mam swoje dwa, jeden to mi się tak przyplątał na spróbunek, ale ze mną zostanie i już obyć się nie mogę bez nich :D szybko się uzależniłam xd.
Poza tym, jeśli o to chodzi, to tak duże sprzęty teraz raczej nie mają racji bytu z powodu cen liquidów. Ja palę cały czas z poda Drag X i niczego więcej nie chcę. Owszem. Małe to to, w łapie coś większego zwykle miałem, ale cóż. Nie będę zarabiał tylko na lq. Wolę kobiecie kupić jakiś perfum, kosmetyk czy innego kwiatka albo coś słodkiego. Mnie palenie wynosi na miesiąc około 20/ 30 zł, no i od czasu do czasu 2 dyszki grzałka. Odpowiada mi to w pełni.