Inne
[18 plus] Epapierosy. Co o tym sądzicie?
Założony przez misiek
647 wpisów
ostatni wpis 1 rok temu
Strona 22 z 33
o to bardzo ciekawe ja jakiego bym nie kupił to jak dobrze pamiętam to było na 3 no a napewno na aegisy tyle jest
A ja nigdy nie zwracałem na to uwagi, bo byłem przekonany że jak w przypadku każdego produktu gwarancja jest na dwa lata. Nigdy też po za Vapepenem nigdy nic tw taki sposób mi się nie zepsuło, bym musiał epeta oddawać na gwarancję. W prawcie w Smoku V8 ułamał mi się przycisk fire, ale to uszkodzenie mechaniczne. No i jeszcze Vapepen, ale jego to akurat piepszę.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
rubcie zapasy moi drodzy, bo od kwietnia przyjebią akcyzę i będziemy se co najwyżej mogli głupa popalić.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D
to w tedy na zwykłe będzie trzeba się przeżuccać bo to nie będzie się opłacać
Już tak z 5 lat straszą.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
W końcu dojdzie to do skutku. Ustawy/ dyrektywy są. Od kwietnia ma być, a nie było, bo masa osób protestowała. Miała być tańsza/ zdrowsza alternatywa a tu dupa. Będzie wincyj kosztować niż zwykłe szlugi.
55 groszy za 1 ml? Grubo :D
ENFP
W takim razie dalej sobie to tak tłumaczcie i wkręcajcie się w tą spiralę.
Co masz na myśli? Jak będzie akcyza to będzie :-D w końcu kiedyś to musiało się zdarzyć.
ENFP
Jak będzie koniec świata to będzie. W końcu to też kiedyś musi się zdarzyć.
-- (camila):
Co masz na myśli? Jak będzie akcyza to będzie :-D w końcu kiedyś to musiało się zdarzyć.
--
misiek, bez komentarza. Poczytaj trochę, akcyza już jest, a w e-dymach kończą się zapasy. I nie 55 groszy, a 63 bo wat doliczyć
po co mi sygnatura?
#Papierek Dokładnie. Straszyli, straszyli i wprowadzili. Nie wiem, czy nie przestanę palić, bo to już się staje zbyt droga przyjemność.
ja jeśli już to przeżucam się zpowrotem n zwykłe
W reszcie dowiedziałem się jakiego boxa ma mój brat, to Ijoy Captain p270. Ktoś miał z nim cokolwiek do czynienia?
pierwszy raz słyszę
A ja go poważnie rozważam, bo przez ponat rok bratu działa bez zarzutu po za pękniętą szybką z jego winy, ale takto fajnie wygląda i nie zniszczony, tylko że jest na większe akumulatory. Aha i dość ciężki, co mi średnio pasuje, ale do wszystkiego można się przyzwyczaić. Kumplowi Legend zepsuł się po roku, a niby taki pancerny się wydawał. W każdym razie przez to u mnie jest spalony.
u mnie spalony jest x zepsuł mi się po pół roku a z ludźmi co mają legendy nie mieli z nimi problemów. Powiedz mi jeszcze jaką pojemność mają te większe akumulatory?
Ijoi ma raczej słabą elektronikę jeśli chodzi o doświadczenia moje i moich znajomych. W moim Vapeshopie odradzają. Każdy Aegis będzie napewno leprzy, nie potrzebne ci przecie 220w. Tak na marginesie radził bym przeżucić się na coś mniejszego, coś ekonomiczniejszego, bo akcyza w portfelu zrobi z pewnością pustkę, no chyba że masz jakieś zapasy. Ja palę z Poda, ale chyba skłaniam się ku temu, aby się od jarania uwolnić.
ja przed akcyzą zrobiłem zapasy na jakieś pół roku, ale myślę, że na pewno coś wykombinują, ponieważ palenie e papierosów będzie nie opłacalne
I tak wychodzi taniej niż zwykłe szlugi, bo przynajmniej ja jednego liquidu w dwa dni nie wypalę. Nawet gdy kupię sobie 6 to na cały miesiąc mi starczy. Pody, niee dzięki stary.