Hej hej. Zamówiłam właśnie liquid CBD Kush Master Stoner - Oblivion dokładnie. Jestem bardzo ciekawa jak to zadziała. Wiadomo, że CBD taką drogą podania wchodzi lepiej i biodostępność się różni dość, paliłam CBD tradycyjnie w skręcikach, a taka nowoczesna forma w glikolu hmm... Może być spoko opcja :) Z tego, co zrozumiałam ze specyfikacji to 7,5 mg CBD/ ml - roztworu 40 ml, plus 20 ml podkładu, jakiś herbaciano-konopny. :-D
Ja powiem w innym temacie. Kupiłem sobie poda Drag X, wymienny aku, 80W mocy maxymalnie, zamiast standardowego kardridża można założyć przejściówkę i wapować z każdej dostępnej góry jaką mamy w sklepach, ekonomiczny, wersja z wymiennym Aku bo te wbudowane po 6 mies potrafią padać a jak mi coś padnie to wymieniam ogniwo i jadę dalej. Jest mega, oczywiście na kardridżu od producenta polecam jednak palić wyższe moce niż na boxie ale jest ogulnie ogień.
Ee tam, box to box. -- (Pitef): Ja powiem w innym temacie. Kupiłem sobie poda Drag X, wymienny aku, 80W mocy maxymalnie, zamiast standardowego kardridża można założyć przejściówkę i wapować z każdej dostępnej góry jaką mamy w sklepach, ekonomiczny, wersja z wymiennym Aku bo te wbudowane po 6 mies potrafią padać a jak mi coś padnie to wymieniam ogniwo i jadę dalej. Jest mega, oczywiście na kardridżu od producenta polecam jednak palić wyższe moce niż na boxie ale jest ogulnie ogień.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Oki - czas na quick review. Nie wpisałam przecinka poprzednio i to 7,5 mg CBD/ml, lecz to dobra wartość po dużej przerwie, bez tolerki. Mogłabym powiedzieć, że to taka hydroksyzyna z miorelaksantem. Jednak parametry 30/70 mnie trochę martwią, zwłaszcza, że zapasowych grzałek narazie brak. Odstawka nikotyny CBD nawet się styka ze sobą, ma sens, jednak i tak polecam waporyzator lub lufkę czy bletkę. ;)