Inne

[18 plus] Epapierosy. Co o tym sądzicie?

Started by misiek 647 posts last post 1 year ago Page 18 of 33

zależy ile ona kosztowała

Dwie dychy.
-- (mucha):
zależy ile ona kosztowała

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

e to można przeboleć jeszcze to najprostra z ładowarek jaka może być

#344 Edited

Hej hej. Zamówiłam właśnie liquid CBD Kush Master Stoner - Oblivion dokładnie. Jestem bardzo ciekawa jak to zadziała. Wiadomo, że CBD taką drogą podania wchodzi lepiej i biodostępność się różni dość, paliłam CBD tradycyjnie w skręcikach, a taka nowoczesna forma w glikolu hmm... Może być spoko opcja :) Z tego, co zrozumiałam ze specyfikacji to 7,5 mg CBD/ ml - roztworu 40 ml, plus 20 ml podkładu, jakiś herbaciano-konopny. :-D
ENFP

Lool :D :D :D :XD... W takim razie ja czekam na liquidy z białym proszkiem :D
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

są, w stanach. Bardzo rozwalają płuca po kilku miechach podobno. :P
po co mi sygnatura?

to tylko cbd a nie thc więc to nic takiego jak dla mnie czym należy się jarać

bo to ma być zdrowotne, a nie, żebyś się naćpał. :)
po co mi sygnatura?

@misiek Tam THC jest tylko 0,2 proc. To hmm...
ENFP

:XD
-- (papierek):
są, w stanach. Bardzo rozwalają płuca po kilku miechach podobno. :P

--

to bardziej dla smaku jest niż dla jakiegokolwiek efektu

to nie dla smaku, tylko dla zdrowotności. W sensie jest te rozluźnienie, ale bez typowego zjarania. No i pomaga przy wielu schorzeniach
po co mi sygnatura?

paliłeem kiedyś cbd ale w normalnej postaci całkiem to fajne ale co do liquidu nawet nie wiem gdzie to kupić i ile to kosztuje

po thc w Stanach przecież ludzie zdychali, to się z czymś żre jeśli chodzi o liquidy.

Ja powiem w innym temacie. Kupiłem sobie poda Drag X, wymienny aku, 80W mocy maxymalnie, zamiast standardowego kardridża można założyć przejściówkę i wapować z każdej dostępnej góry jaką mamy w sklepach, ekonomiczny, wersja z wymiennym Aku bo te wbudowane po 6 mies potrafią padać a jak mi coś padnie to wymieniam ogniwo i jadę dalej. Jest mega, oczywiście na kardridżu od producenta polecam jednak palić wyższe moce niż na boxie ale jest ogulnie ogień.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

Ee tam, box to box.
-- (Pitef):
Ja powiem w innym temacie. Kupiłem sobie poda Drag X, wymienny aku, 80W mocy maxymalnie, zamiast standardowego kardridża można założyć przejściówkę i wapować z każdej dostępnej góry jaką mamy w sklepach, ekonomiczny, wersja z wymiennym Aku bo te wbudowane po 6 mies potrafią padać a jak mi coś padnie to wymieniam ogniwo i jadę dalej. Jest mega, oczywiście na kardridżu od producenta polecam jednak palić wyższe moce niż na boxie ale jest ogulnie ogień.

--

Oki - czas na quick review. Nie wpisałam przecinka poprzednio i to 7,5 mg CBD/ml, lecz to dobra wartość po dużej przerwie, bez tolerki. Mogłabym powiedzieć, że to taka hydroksyzyna z miorelaksantem. Jednak parametry 30/70 mnie trochę martwią, zwłaszcza, że zapasowych grzałek narazie brak. Odstawka nikotyny CBD nawet się styka ze sobą, ma sens, jednak i tak polecam waporyzator lub lufkę czy bletkę. ;)
ENFP

To nie pasują standardowe do Ijusta?

Pasują, lecz jedna mi tylko została. Będę musiałą zamówić, bo w okolicy brak.
ENFP

to co to za sklepy, że na wyposażeniu nie mają grzałek do takiego czegoś