Klawiatury mechaniczne
Wróć do Komputery i akcesoria#501 camila
@rafkiw brithness przestaw na zero i nie będziesz miał poświetlenia w ogóle, mimo tego, że bęzie gdzieś tam włączone.
#502 midzi
Ja to 0 bo to prezent. :) Koszt około 550 z przesyłką i tymi dodatkowymi 2 klawiszami.
#503 camila
Nagraj jak to brzmi, serio, bo ceramiczne keycapy zupełnie zmieniają dźwięk klawiatury.
#504 midzi
Nagram, nagram, ale raczej jeszcze nie dziś, bo paczka cały czas do mnie lezie, na całe szczęście jest już w Polsce, więc pewnie w poniedziałek będzie.
#505 midzi
Keycapy przyszły i już zamontowane. Zdecydowanie nie jest to coś, co polecałbym osobom, którym pocą się dłonie, bo te klawisze są bardzo gładkie. Natomiast przyjemność pisania na nich jest jak dla mnie znacznie wyższa niż na klawiszach plastikowych, ten chłód pod palcami jest bardzo przyjemny, teraz odczucia mam podobne dotykając zarówno ramy klawiatury, jak i samych klawiszy. W żadnym wypadku nie będę nikogo namawiał na ten zakup, bo to już jest coś z gatunku premium, co nie każdemu jest potrzebne a i pewnie wiele osób nie odczuje różnicy. Ja natomiast dostałem to, czego się spodziewałem, bardzo fajne wrażenia dotykowe z pisania. Oczywiście tak jak obiecałem nagram soundtest, napiszę też jakąś recenzję do TyfloŚwiata, bo w Polsce bardzo mało osób ma te klawisze.
#506 midzi
Zgodnie z obietnicą załączam soundtest.
#507 DJGraco
Wow, brzmi to ciekawie.
Na pewno jest to coś innego niż standardowy dźwięk PBT
#508 camila
Wycisz sobie to bardziej Michał żeby wyciągnąć z tych keycapów co trzeba.
#509 midzi
Co proponujesz? Oringi, czy jakoś inaczej?