Pamiętajcie, że to nie jest na bieżąco aktualizowane, ale dla większości osób powinno wystarczyć na sam początek na pewno, ładnie to jest podzielone, więc szybko można znaleźć jeśli czegoś się nie rozumie i doczytać.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Ja z innym pytaniem,jakich funkcji jest pozbawiona darmowa wersja? No i czy po zainstalowaniu zawsze w wyborze preferowanego mechanizmu mowy jest sporo chińskich krzaczków? Czy coś poza CSR instaluje się dodatkowo w telefonie?
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
A skąd mam pobrać wersję taką żeby mi się chińszczyzna nie zainstalowała? I odnośnie gestów, czy są gesty wielopalczaste? Chodzi o gesty dwu, trzy i czteropalczaste.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
A można prosić bezpośredni link? Nie radzę sobie z tym githubem, nie mogą jak wszędzie dawać odnośnika download?
No i jeszcze jedno pytanie, bo nie wiem czy mam po co zawracać sobie głowę, chodzi o identyfikację rozmówcy, były z tym problemy no i dodatkowo czy jak już rozmawiam i i mam połączenie oczekujące to czy CSR poinformuje mnie komunikatem kto się do mnie dobija? No i czy odbieranie połączenia jest możliwe gestem? Tak jak to ma TalkBack dwukrotne puknięcie dwoma palcami w ekran.