Zakończona zbiórka na Eltena na rok 2021
Wróć do Archiwum Eltena#181 pajper
Otrzymałem trzy wpłaty, łącznie zebraliśmy 1336,68 zł. Bardzo dziękuje.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#182 jamajka
@Łysy akurat podawanie ilości wpłaconych pieniędzy daje tylko znać, ile jeszcze trzeba / nie trzeba, zwłaszcza, że to powinny być publiczne dane. :) Więc ja bym nie przesadzała. Przez czas dłuższy nic nie było w tym kierunku robione i co, więcej było hajsu? Za darmo nikt nam niestety nic nie da, więc po prostu, bez wpłat projekt nie istnieje i tyle. Także porównanie nieco nietrafione chyba.
#183 misiek
Nie chodzi o podawanie kwot, tylko o takie straszenie co się stanie, gdy nie zapłacimy i o takie gadki w stylu: płacą osoby zbytnio nieudzielającesię na Eltenie, a ci którzy się wypowiadają nie dali jeszcze ani grosza, no troszkę słabe.
-- (jamajka):
@Łysy akurat podawanie ilości wpłaconych pieniędzy daje tylko znać, ile jeszcze trzeba / nie trzeba, zwłaszcza, że to powinny być publiczne dane. :) Więc ja bym nie przesadzała. Przez czas dłuższy nic nie było w tym kierunku robione i co, więcej było hajsu? Za darmo nikt nam niestety nic nie da, więc po prostu, bez wpłat projekt nie istnieje i tyle. Także porównanie nieco nietrafione chyba.
--
#184 nuno69
haha, bo ludize udzielający się na Eltenie mają zbyt dużo wolnego czasu a tor ównowazne jest temu, że hajsu brak. Taki żart xDDD.
#185 mucha
ja powiem tak elten padnie to padnie za czasów klango było troszkę inaczej nie było aż tylu portali społecznościowych a nawet jak były to dużo mniej osób kożystało zeswojej strony elten jest w jakiś sposób przydatny ale jak go nie będzie to też jakoś nie będę rozpaczać i myślę, że takie zdanie ma jakaś część tej społeczności
#186 misiek
A ja się przyzwyczaiłem, zbyt bardzo. I tyle w tym temacie.
#187 Zuzler
A to tu ktoś straszy? Zawsze wydawało mi się, że po prostu sprawa została jasno postawiona - jeśli nie uzbieramy, to kóniec i tyle.
#188 zvonimirek222
Ludzie!
Nie ma co już dyskusować. Jak wtyczka ma być wyłączona, to ją Dawid wyłączy i tyle, a nie wyłączy ją bo mu się chce, a dlatego że nie uzbierał tyle ile było potrzebne.
-- (Zuzler):
A to tu ktoś straszy? Zawsze wydawało mi się, że po prostu sprawa została jasno postawiona - jeśli nie uzbieramy, to kóniec i tyle.
--
#189 lukasz1993258
Ja oczywiście coś na eltena przeleje za jakiś czaz, bo ja tak jak łysy, zbyt bardzo się przyzwyczaiłem do eltena.
#190 pajper
Otrzymałem kolejną wpłatę, łącznie zebraliśmy 1536,68zł. Bardzo dziękuję.
#191 pajper
Jedno sprostowanie. Ja nie twierdziłem, że płacą osoby, które nie są aktywne na Eltenie, wręcz przeciwnie. Ja tylko zauważyłem, że płacą osoby, które w ogóle nie udzielają się w tym wątku, a z dyskutujących nad problemem większość jeszcze nie wpłaciła, choć są tacy, którzy to zrobili oczywiście.
A straszenie? No cóż, ja takiego nie widzę. Nie uzbiera się 5000zł do 31 grudnia, to zamykamy serwery. Takie są po prostu fakty.
#192 pajper
Otrzymałem jeden przelew, obecnie zebraliśmy łącznie 1541,68zł. Bardzo dziękuję.
#193 Zuzler
Noo, to ktoś zaszalał w tej ostatniej wpłacie. :D
#194 pajper
Otrzymałem jedną wpłatę. Łącznie zebraliśmy 1741,68zł. Bardzo dziękuję.
#195 pajper
Otrzymałem właśnie jeden przelew. Łącznie zebraliśmy 1841,68zł. Bardzo dziękuję.
#196 pajper
Otrzymałem jedną wpłatę. Obecnie zebraliśmy łącznie 1863,90zł. Bardzo dziękuję.
#197 pajper
Taki mały apel do was. Zwróciłem właśnie uwagę, że część przelewów przychodzących to ekspresowe elixiry.
To zależy od banku, ale opłata za taką usługę to jakieś 5-15 zł. Dlatego, jeśli tylko nie macie przypadkiem usługi darmowych przelewów tego typu, zachęcam, by jednak z opcji tej nie korzystać.
Nie spieszy się nam aż tak, a dużo większy pożytek z tych 15zł będzie albo jeśli i je wpłacicie, albo kupicie za nie lody. :)
#198 Zuzler
Ale skąd takie dziwne końcówki groszowe? Ostatnia wpłata zza granicy?
#199 pajper
Nie, z Polski, 22,22zł. ;)
#200 Zuzler
TO chyba ktoś ma poczucie humoru.