@uno może pamiętać, ale ze mną byo tak, ża zacząlem, gdzieś tam gra mi się wysypała i porzuciłem. ;P, ale może wrócę po 2 latach przerwy.
A no pamietam, wlasnie w lesie Risen po walce z pierwszym bossem chlopak soie nie dolecial do punktu zapisu no i coz... walnelo sie.
mam takie pytanie jak otworzyć te zrzwi bez dziurki od klucza w miećcie bo na tabliczce obok jest napisane gl
a gdzie dokładnie jeśli to smocza pieczara to musiz obrócić w odpowiednim kierumku głowy posągów
Nie te hyba do sekretnej bazy czy jakoś tak
Hmm, teraz zdaje sie, że udknąłem w ruinach, ponieważ są jakieś drzwi, ale klucza donich niemam, jest też kilka ślepych zaułków, czyli kwadratów zjednym wyjściem, no i ogólnie niemogę znaleźć innej drogi, akluczy do drzwi też nie.
Tylko, że ja tu mówie o kluczu do jeszcze głębszych ruin, tam gdzie jest wiel przepaści i takdalej.
Do poziomu trzeciego potrzebowałęm 600 ex. Mam sporo ponad, a mam komunikat:
It seems that it does not satisfy the condition of LV up now .........
Wiem co znaczy, ale czy da się coś z tym zrobić?
It seems that it does not satisfy the condition of LV up now .........
Wiem co znaczy, ale czy da się coś z tym zrobić?
ja tak miałem ale tylko wtedy kiedy używałem cheatów albo może być tak, że aby wbić ten level musisz mieć jakąś umiejętność a co za tym idzie nową postać tak sądzę
Czyli te hasła, co wpisuje się w skrzyni w świątyni są kodami? Jeśli tak to nie wiedziałem.