Forum

z żałobnej karty

Ogłoszenia społeczności

Poprzednia 5 / 6 Następna

ewelinka

#81 ·

2 likes
Oczywiście. Pan Czesiu to był swego rodzaju człowiek orkiestra. Bez niego żadna szkolna akademia nie miała racji bytu. Zawsze pełen uśmiechu, dowcipu, niezwykle serdeczny. Takiego go zapamiętam.

djsenter

#82 ·

2 likes
Wspaniały, wyrozumiały i kochany człowiek, niech spoczywa w pokoju
Senter San

iwkan

#83 ·

1 likes
Jakże go nie pamiętać. Oczywiście ze szkoły, ale także już później, gdy się z nim rozmawiało to czuło się serdeczność i poczucie humoru. Przynajmniej ja to tak odbierałam.
Слава Україні! Sława Ukraini!

Milena132

#84 ·

Z ostatniej chwili:
19.07.2024 zmarła Absolwentka Ośrodka na Tynieckiej - Agnieszka Grochal.

Julitka

#85 ·

Edytowano
Właśnie dowiedziałam się, że wczoraj, po długiej walce z rakiem, odszedł Tomasz Amsolik. Tutaj, na Eltenie, nie był bardzo znany, ale może jest ktoś, kto zna jego lub jego znajomych. Pożegnanie Tomka w poniedziałek, 19 sierpnia, na cmentarzu przy ul. Piotra Skargi w Zgierzu o godz. 11:00.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

ewelinka

#86 ·

O kurde. Masakra. Znałam go ze szkolenia. Fajny, sympatyczny człowiek.

Julitka

#87 ·

@Wszyscy bardzo Was przepraszam, pożegnanie Tomka odbędzie się w poniedziałek, 19 sierpnia, nie dzisiaj.

Pitef

#88 ·

Drodzy, w sobotę zmarł Janusz Rutkiewicz. Pożegnanie w piątek o 13.45, cmentarz na Zarzewie w Łodzi.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

matius

#89 ·

Ooo. Kojaże, ale tylko tyle.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

mateponczas

#90 ·

Tak, znałem Tomka. Bardzo fajny człowiek, w szczególności udzielał się w E.C.E. i pisał artykuł o związku wraz ze swoją partnerką do tyfloświata. Wielka szkoda. Był jeszcze bardzo młody.

ewelinka

#91 ·

choroba niestety nie patrzy na wiek, a szczegulnie nowotwór.

Paulinux

#92 ·

Nie znaółam człowieka, ale teraz poczytałam sobie jego artykuły z Tyfloświata. Naprawdę miał przyjemny sposób pisania i dużo fajnych zainteresowań.
Happy hacking

daszekmdn

#93 ·

Nie wiem, czy przypadkiem na Eltenie nie był znany jako Guldog.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

RAFKIW

#94 ·

Guldog żyje i ma się dobrze.
-- (daszekmdn):
Nie wiem, czy przypadkiem na Eltenie nie był znany jako Guldog.

--

daszekmdn

#95 ·

Edytowano
W takim razie zmyliło mnie imię. Przepraszam za wprowadzenie w błąd.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Julitka

#96 ·

Tomek Amsolik nie udzielał się na Eltenie ni na Facebooku.

matid25

#97 ·

1 likes
Wczoraj zmarł kolega absolwent tynieckiej Łukasz Motyka. Pogrzeb 13.01.2025 w Kaplicy w Halębie.
Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

ewelinka

#98 ·

Niech spoczywa w pokoju.

ewelinka

#99 ·

Witajcie. Na przełomie Marca i Kwietnia, odeszły do wieczności 3 osoby z Laskowskiej kadry: kierownik internatu chłopców, pan Jan Skrobol, nauczyciel geografii i biologii, pan Jórek Brzostek, oraz nauczyciel fizyki, pan Leszek Pałgan. Niech spoczywają w pokoju.

iwkan

#100 ·

Pana Brzostka i pana Pałgana pamiętam, bo obaj mnie w szkole uczyli. Pan Brzostek Zawsze lubił z nami żartować i był jednym z nauczycieli, którego lubiłam.
Слава Україні! Sława Ukraini!
Poprzednia 5 / 6 Następna