krawat w krewetki (albo z krewetek), krewetka z krawatem, złapana łapa z łapówką, samogon z ogona, żebra żebraka, upieczone pieczątki, zwinięte (w znaczeniu skradzione) zwitki, zgrabiały grab, jesienny jesion, świśnięta wiśnia;
pusta kapusta, nie wiem, czy już nie było, królowie królików, łopoczący kłopot, stąpające tąpnięcie, wiata z kwiatów, tamborek z tamburyna, zajęcze jęki, szopy, zwierzątka, w szopie, szczeniak, który szczezł.
Heh, był taki popowo-danceowy muzyk Kasa i brat miał jego kasetę hihi. Ja akurat go nie lubię. -- (Tygrysica): upadły padalec, szczur z jaszczura, stateczny statek, kasa nagrana na kasecie, soki z posoki, portwel w porcie,
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Tia. Lepiej pasuje, a żądze Żądełka są chyba na bardzo krótkich powrozach, lejcach, cuglach, jak zwał, więc ciężko do niego podejść pożądliwie. :D opoka z epoki, a barłóg to taki bar, w którym mogą cię uraczyć ługiem. Fuj, choć niegdyś, i wcale nie tak dawno bardzo dobry środek dezynfekujący.
Miarą miłości jest miłość bez miary
This site uses cookies to enhance your experience.