Wtyczki do NVDA
Wróć do Archiwum#201 daszekmdn
Czy ktoś wie, czy coś będzie robione z NVDA Remote? W najnowszej wersji wtyczka nie działa.
#202 monstricek
Ktoś pisał, że niedługo wyjdą poprawki.
#203 piter9521
U mnie jest zwonimirowa poprawka:
http://piotrrakowski.net/remote-2.1.nvda-addon
#204 DJGraco
--Cytat (daszekmdn):
Czy ktoś wie, czy coś będzie robione z NVDA Remote? W najnowszej wersji wtyczka nie działa.
--Koniec cytatu
Jak nie działa? Ja u siebie widzę ją w znarzędzia\zdalne rozwijane.
Może instalkę ci dam na priva.
#205 piter9521
Działa, bo zwonimir wystawił. Czytajcie inne posty.
#206 bratczyk96
Czy wtyczki mało ważne wraz z instalkami o których nie było tutaj mowy mógłbym prosić wraz z linkami o podesłanie mi ich konwersacją prywatnie? Byłbym niezmiernie bardzo za to wdzięczny.
#207 daszekmdn
Wszystko jest przecież w internecie.
Troche wysilenia sie raczej nikomu jeszcze nie zaszkodziło:
https://addons.nvda-project.org/index.pl.html
https://jeff.tdrealms.com/index.php?page=NVDA
http://oriolgomez.com/en_nvda.php
Ehhhh...
#208 Paulinux
poza tym... sama głupia byłam że Ci tę listę pisałam, bo i po cholerę, skoro to Ci jak widać nie wystarczyło, a czytać chyba umiesz. w sumie to nawet słuchać
#209 mojsior
słuchanie i czytanie ze zrozumieniem idą w parze
#210 nuno69
Tylko dudkać innychm, nawet o wtyczki. Ja rozumiem jakby to było coś co jest na jakichś arabskich stronach ale tak? Ludzie!!
#211 Aoi
Witam serdecznie, posiadam zainstalowaną wersjie nvda 2018 3.1. oraz dodatek nvda remote na liście dodadków wtyczka jest niby uruchomiona natomiast w narzędziach jej nie ma. Czy ktś wie dlaczego? Pozdrawiam
#212 Lowca_Androidow
A zainstalowałeś poprawkę dzwonimirka?
Link powyżej udostępnił piter.
Link do poprawki:
http://piotrrakowski.net/remote-2.1.nvda-addon
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#213 Aoi
Wit dziękuje za link, udało się! Działa! Pozdrawiam
#214 DJGraco
A ktoś mi powie co się dzieje z Windows 10 apps essentials, bo mi nie widzi w ustawieniach.
#215 Lowca_Androidow
Nie wiem, u mnie również nie widzi choć się aktualizuje :)
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#216 denis333
Nie wiem czy nie to samo, co z nvda remote, że dodatek nie jest dostosowany pod nowe wx python.
#217 Paulinux
no to to już dużo razy yło mówione, po prostu trzeba wziąć tą nowąb
#218 Lowca_Androidow
Być może, ale nie widziałem nigdzie poprawki.
#219 Paulinux
była już często w tym wątku wymieniana
#220 DJGraco
Ale my móimy o windows 10 apps essentials