EltenLink

Wtyczki do NVDA

Wróć do Archiwum

#201 daszekmdn

Czy ktoś wie, czy coś będzie robione z NVDA Remote? W najnowszej wersji wtyczka nie działa.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2018-09-20 14:13

#202 monstricek

Ktoś pisał, że niedługo wyjdą poprawki.

2018-09-20 14:18

#203 piter9521

U mnie jest zwonimirowa poprawka:
http://piotrrakowski.net/remote-2.1.nvda-addon

2018-09-20 14:42

#204 DJGraco

--Cytat (daszekmdn):
Czy ktoś wie, czy coś będzie robione z NVDA Remote? W najnowszej wersji wtyczka nie działa.

--Koniec cytatu

Jak nie działa? Ja u siebie widzę ją w znarzędzia\zdalne rozwijane.

Może instalkę ci dam na priva.

2018-09-20 15:55

#205 piter9521

Działa, bo zwonimir wystawił. Czytajcie inne posty.

2018-09-20 16:06

#206 bratczyk96

Czy wtyczki mało ważne wraz z instalkami o których nie było tutaj mowy mógłbym prosić wraz z linkami o podesłanie mi ich konwersacją prywatnie? Byłbym niezmiernie bardzo za to wdzięczny.

Pozdrawiam
2018-09-22 17:20

#207 daszekmdn

Wszystko jest przecież w internecie.
Troche wysilenia sie raczej nikomu jeszcze nie zaszkodziło:
https://addons.nvda-project.org/index.pl.html
https://jeff.tdrealms.com/index.php?page=NVDA
http://oriolgomez.com/en_nvda.php
Ehhhh...

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2018-09-22 18:08

#208 Paulinux

poza tym... sama głupia byłam że Ci tę listę pisałam, bo i po cholerę, skoro to Ci jak widać nie wystarczyło, a czytać chyba umiesz. w sumie to nawet słuchać

Happy hacking
2018-09-22 20:09

#209 mojsior

słuchanie i czytanie ze zrozumieniem idą w parze

2018-09-23 12:14

#210 nuno69

Tylko dudkać innychm, nawet o wtyczki. Ja rozumiem jakby to było coś co jest na jakichś arabskich stronach ale tak? Ludzie!!

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2018-09-23 12:51

#211 Aoi

Witam serdecznie, posiadam zainstalowaną wersjie nvda 2018 3.1. oraz dodatek nvda remote na liście dodadków wtyczka jest niby uruchomiona natomiast w narzędziach jej nie ma. Czy ktś wie dlaczego? Pozdrawiam

2018-09-23 16:04

#212 Lowca_Androidow

A zainstalowałeś poprawkę dzwonimirka?
Link powyżej udostępnił piter.
Link do poprawki:
http://piotrrakowski.net/remote-2.1.nvda-addon

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2018-09-23 16:06

#213 Aoi

Wit dziękuje za link, udało się! Działa! Pozdrawiam

2018-09-23 18:54

#214 DJGraco

A ktoś mi powie co się dzieje z Windows 10 apps essentials, bo mi nie widzi w ustawieniach.

2018-09-23 18:56

#215 Lowca_Androidow

Nie wiem, u mnie również nie widzi choć się aktualizuje :)

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2018-09-23 20:05

#216 denis333

Nie wiem czy nie to samo, co z nvda remote, że dodatek nie jest dostosowany pod nowe wx python.

2018-09-23 20:36

#217 Paulinux

no to to już dużo razy yło mówione, po prostu trzeba wziąć tą nowąb

Happy hacking
2018-09-23 20:52

#218 Lowca_Androidow

Być może, ale nie widziałem nigdzie poprawki.

2018-09-23 20:52

#219 Paulinux

była już często w tym wątku wymieniana

Happy hacking
2018-09-23 21:29

#220 DJGraco

Ale my móimy o windows 10 apps essentials

2018-09-23 21:29