nowe wersje Commentary
Wróć do Commentary screen reader#101 Snajper22
Hej, jaka jest najnowsza wersja, stabilna? Nie jestem pewna, czy mam najnowszą. :)
Cormac McCarthy, "Droga"
#102 nuno69
20210725
#103 guliwer
Witajcie.
Nie wiem dlaczego, ale u mnie link do CSR w sklepie play nie działa. Czy usuneli CSR ze sklepu i trzeba instalować z pliku? Nie interesowałem się tym bo dopiero od niedawna mam Samsunga.
#104 balteam
Raczej nie działa, albo jest inny, którego nie znam, Nuno coś wiesz więcej?
#105 balteam
Bry, dawno tu nie było nic pisanego, kilka informacji o nowościach, nie wiem, któe były kiedy, ale o sporej części pewnie mało kto słyszał.
1 dodano sprawdzanie światła, działa podobno ok.
2 dodano automatyczny tłumacz, można to do gestu przypisać na przykład.
3 dodano odczytywanie napisów, też da się do gestu, jak klikniemy tą funkcję, to musimy potem wybrać z jakiej części ekranu ma czytać napisy, np. 1/3 od góry.
*niektóre z tych funkcji są jeszcze nieprzetłumaczone.
#106 balteam
a no i jst promocja, teraz csr 20% taniej, na polskie koszt na 3 lata to jakieś 175 zł, myślę, że warto kupić, jeśli ktoś w przyszłości i tak kupi, bo pewnie cena i tak pójdzie w górę.
#107 DJGraco
Przez ile ta promocja?
#108 balteam
do siódmego, albo czternastego października, nie pamiętam.
#109 zywek
Ale nie ma żadnego apdejtu pomimo włączonego automatycznego sprawdzania. Czemu tak się znów stało?
#110 balteam
Nie wiem, u mnie się pojawił, oczywiście po wejściu w ustawienia programu.
#111 Monia01
Jak mam pobrać CSR w postaci pliku apk?
🇺🇦 🇵🇱
#112 balteam
Z githuba jsr, albo z tgo blogu android bez zraku chyba on tam akurat daje linka.
#113 Monia01
O, dzięki, faktycznie
🇺🇦 🇵🇱
#114 violinist Konto zarchiwizowane
gdzie jest ten blok?
#115 balteam
Blog jest po czesku, tu np. link do ostatniego wpisu:
https://androidbezzraku.wordpress.com/2022/10/03/jieshuo-slavi-pate-narozeniny-vyrocni-aktualizace-prinasi-velkou-spoustu-novinek/
#116 balteam
do pobrania jest jieshuo--beta-20231020
Ciekawe zmiany, na fb można chodzić flikiem po postach, czyli mniej klikania, no i apka lepiej działa, nawet się da korzystać dosyć fajnie, jak to będzie dopracowane, a dużo chyba nie trzeba, to zacznę używać. na youtubie poprawiono też dostępność, na whatsapie tak samo, chociaż ja różnicy nie widzę tak na szybko, generalnie autor teraz poprawia popularne apki.
a jeszcze poprawiono szybsze rozpoznawanie automatycznym ocr i coś z asystentem głosowym. załączam plik do internationala
#117 djdenismusic
pędzę testować. jeżeli poprawili klikanie w powiadomienia na moim realme c55, to może sobie kupi,ę wersję premium.
#118 balteam
to chyba nie, ale testuj
#119 zywek
na nordzie 2 oneplusów też nie działa xD
#120 djdenismusic
No bo ten realme ui bazuje na tym całym color os czy jak to się tam nazywa.
A klikanie niestety nadal nie działa.
:(