Hej, jaka jest najnowsza wersja, stabilna? Nie jestem pewna, czy mam najnowszą. :)
Witajcie.
Nie wiem dlaczego, ale u mnie link do CSR w sklepie play nie działa. Czy usuneli CSR ze sklepu i trzeba instalować z pliku? Nie interesowałem się tym bo dopiero od niedawna mam Samsunga.
Nie wiem dlaczego, ale u mnie link do CSR w sklepie play nie działa. Czy usuneli CSR ze sklepu i trzeba instalować z pliku? Nie interesowałem się tym bo dopiero od niedawna mam Samsunga.
Edytowano
Raczej nie działa, albo jest inny, którego nie znam, Nuno coś wiesz więcej?
Bry, dawno tu nie było nic pisanego, kilka informacji o nowościach, nie wiem, któe były kiedy, ale o sporej części pewnie mało kto słyszał.
1 dodano sprawdzanie światła, działa podobno ok.
2 dodano automatyczny tłumacz, można to do gestu przypisać na przykład.
3 dodano odczytywanie napisów, też da się do gestu, jak klikniemy tą funkcję, to musimy potem wybrać z jakiej części ekranu ma czytać napisy, np. 1/3 od góry.
*niektóre z tych funkcji są jeszcze nieprzetłumaczone.
1 dodano sprawdzanie światła, działa podobno ok.
2 dodano automatyczny tłumacz, można to do gestu przypisać na przykład.
3 dodano odczytywanie napisów, też da się do gestu, jak klikniemy tą funkcję, to musimy potem wybrać z jakiej części ekranu ma czytać napisy, np. 1/3 od góry.
*niektóre z tych funkcji są jeszcze nieprzetłumaczone.
a no i jst promocja, teraz csr 20% taniej, na polskie koszt na 3 lata to jakieś 175 zł, myślę, że warto kupić, jeśli ktoś w przyszłości i tak kupi, bo pewnie cena i tak pójdzie w górę.
Ale nie ma żadnego apdejtu pomimo włączonego automatycznego sprawdzania. Czemu tak się znów stało?
Blog jest po czesku, tu np. link do ostatniego wpisu:
https://androidbezzraku.wordpress.com/2022/10/03/jieshuo-slavi-pate-narozeniny-vyrocni-aktualizace-prinasi-velkou-spoustu-novinek/
https://androidbezzraku.wordpress.com/2022/10/03/jieshuo-slavi-pate-narozeniny-vyrocni-aktualizace-prinasi-velkou-spoustu-novinek/
do pobrania jest jieshuo--beta-20231020
Ciekawe zmiany, na fb można chodzić flikiem po postach, czyli mniej klikania, no i apka lepiej działa, nawet się da korzystać dosyć fajnie, jak to będzie dopracowane, a dużo chyba nie trzeba, to zacznę używać. na youtubie poprawiono też dostępność, na whatsapie tak samo, chociaż ja różnicy nie widzę tak na szybko, generalnie autor teraz poprawia popularne apki.
a jeszcze poprawiono szybsze rozpoznawanie automatycznym ocr i coś z asystentem głosowym. załączam plik do internationala
pędzę testować. jeżeli poprawili klikanie w powiadomienia na moim realme c55, to może sobie kupi,ę wersję premium.
No bo ten realme ui bazuje na tym całym color os czy jak to się tam nazywa.
A klikanie niestety nadal nie działa.
:(
A klikanie niestety nadal nie działa.
:(